söndag 4 september 2011

Så glad och lättad


Kvällens spinning var kanon-kul att köra! Kroppen kändes oslagbart stark och jag var där för att utnyttja varenda liten sekund av träning! Så grymt kul!

Jag ammade Oliver in i det sista innan jag satte mig i bilen för att köra de 1,5 milen in till stan och gymmet. Två timmar skulle hela utflykten ta innan jag var hemma vid huset igen. När jag kom hem igen efter passet så var det lugnt och skönt i huset och ingen ledsen bebis utan istället en nybadad och glad liten kille. När han fick se mig så blev han förstås väldigt hungrig direkt så det vara bara att sätta sig ner och amma min lille bebis. Tänk vad jag hann längta efter honom bara på två timmar! MEN, oerhört skönt för mig att också få lite egentid(vilket det inte blir mycket av alls just nu)!

I morgon blir det troligen en löpning med vagnen och måste försöka ta tag i vikterna som ligger i ett hörn här i huset och samlar damm. Tänk, jag har verkligen tappat all styrka!!!!!!!

Just nu har precis avslutat min goda kvällsmat och känner mig så där lagom trött i kroppen och borde väl egentligen gå och krama kudden eftersom båda barnen sover nu. MEN, jag kan inte gå och lägga mig nu när jag få några minuter att ta det lugnt i soffan......lite sugen på glass är jag också....:)Kanske vill mannen ha sällskap framför en trevlig film och lite söndagsmys....hoppas!

2 kommentarer:

  1. Härligt att allt gick bra! Lyx med egentid.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det fungerar så bra för er, jag håller tummarna för att det fortsätter så!

    SvaraRadera