måndag 5 september 2011

Hur gick det.......?

Kvällens plan var att köra lite axlar i mitt lilla provisoriska hemmagym. Axlar och mage var tanken och att därefter sedan köra ett lättare pass på spinningcykeln i 30 minuter.

Resultat:

Styrketräningen var grymt svår att motivera mig till, men jag körde ändå två pressövningar för axlarna och två helt ok övningar för biceps samt lite mage på bollen. 15 minuter tog detta lilla pass. Ingen direkt pump eller överväldigande känslor, men helt ok.

Upp på cykeln för att riva av några cykelminuter. Kändes ok och svetten rann vilket var riktigt skönt!

Som vanligt har tiden bara runnit iväg och klockan börjar närma sig 23.00 dvs hög tid för mig att krama kudden särskilt med tanke på att Oliver troligen kommer vilja äta flera gånger under natten. Jag kan inte påstå att jag är vaken och pigg när jag ska amma utan det går mest på rutin.

Oliver grymtar och gör en massa ljud och kanske lite skrik.
Jag vaknar och slänger benen över sängkanten.
Tar upp Oliver.
I bland blöjbyte innan amning.
Sätter mig i amningssoffan.
Ammar ca 20-30 minuter.
Lägger Oliver i sin säng.
Jag går på toa och dricker flera glas vatten då jag blir enormt törstig av amningen.
Petar till min kära man som får lägga handen på oliver så han somnar.
Jag kryper ner under täcket.....zzzzzzzz.....

Två timmar senare är det samma procedur....:)

Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Ja, jag kommer ihåg de där amningsnätterna... Snart sover han förhoppningsvis längre pass. Man klarar mer än vad man tror!

    SvaraRadera
  2. Felicia ammar också fortfarande några gånger varje natt, tätast framåt morgonen. Jag ligger dock bara kvar i sängen med henne intill mig och ger henne bröstet. Nästa gång hon väcker mig får hon andra bröstet ;o) De senaste nätterna har det dock varit svårare att få henne att somna om, hoppas inte att det ska hålla i sig...

    SvaraRadera