onsdag 28 september 2011

Vaken natt och tidig start


Min kära man som yoga-guru!

Inte många timmars sömn i natt. Oliver bestämde sig för att amma och vara vaken många timmar......men ändå en glad bebis. Men, hjälp vad trött jag är i dag.

Hade ändå bestämt redan igår kväll att jag innan mannen skulle åka iväg till jobbet att jag skulle ta en liten lätt jogging-runda på bara 5 km. Sagt och gjort, på med kläderna i ett slags berusat tillstånd(ni vet när man är så trött så man befinner sig en slags bubbla)och ut genom dörren. Bara att göra utan att tänka fick bli mitt "mantra" denna tidiga morgon. Min vilja är det inte något fel på, men hjälp vad segt det gick. När jag kom tillbaka så infann sig ändå en rätt skön känsla i kroppen-absolut inte utmattad på något vis eftersom jag bara joggade. Lämning av vår prinsessa på dagis med Oliver i bärselen och så hem igen för att nu snart troligen däcka i soffan en stund......behöver nog sova några timmar....!

Resten av dagen blir ganska lugn och jag ska verkligen försöka hålla mitt schema som säger yoga och core i dag(men det blir sent i kväll när barnen sover)!

3 kommentarer:

 1. Grattis till den relativt nyfödda.
  Blir alltid lika imponerad av er mammor/pappor som fortsätter med sin träning även när barnen är så små.
  Det visar att det går med lite vilja och planering. Jag inspireras av er och förutsätter att jag också kan fortsätta med min träning när jag blir pappa

  SvaraRadera
 2. Oh, imponerande att ens orka ta sig ut efter en sådan natt! Hoppas du fick sova när tjejen var på dagis... men baserat på en studie av min syster så passar ofta mammor på att göra annat när barnen sover/är på dagis ist för att själva sova :)

  Jag saknar också löpning efter snart en veckas uppehåll! Den här dunderförkylningen håller mig borta från all form av motion... så himla tråkigt...

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kunde sova lite på dagen och att yogan och coren hanns med :)

  SvaraRadera