måndag 12 september 2011

Ont, ont, ont.....

Börjar med det positiva och det handlar om spinningpasset igår som var grymt! Jag hade hur mycket energi som helst och hoppas jag lyckades bjuda mina kunder på en riktig utmaning! Jag var helt slut efteråt och underbar känsla i kroppen! Jag älskar vekligen att ta ut mig helt!

Det tråkiga är att jag inte kan springa något vidare just nu.....
Troligen har all asfalts-spring tagit ut sin rätt på ben och fötter som gör ont i varje litet steg jag försöker springa....fasen:(
Jag som hade kommit tillbaka bra med löpningen är allt annat än glad just nu.....
Måste hitta orsaken och sedan utgå därifrån. Jga vet att jag slarvat med stretchen och jag har fått tillbaka lite av min onda ländrygg så nu blir det väl till att försöka stretcha bättre, förhoppningsvis få lite massage och vila från barnvagnslöpningen några dagar.....jag har ingen lust att vila-jag vill springa!

Dessutom har min spinningcykel gått sönder.....så den kan jag inte heller använda just nu....väntar på en reservdel som bör komma denna vecka förhoppningsvis.

Surt!

4 kommentarer:

 1. Nej vad tråkigt!!! Med tanke på HUR länge du väntat på att få komma igång och löpa ( hela graviditeten) så är ju detta allt annat än vad du behöver.
  Hoppas det är snabbt övergående!

  SvaraRadera
 2. Urk vad trist :( Jag förstår verkligen din frustration! Hoppas du snart känner dig bra i ben och fötter och att reservdelen dyker upp. Annars får du väl fjäska för Markus så att du får ta dig in till wc :) Håller med om ett grymt spinningpass!!

  SvaraRadera
 3. Men nä vad tråkigt :( Hoppas det är snabbt övergående och att cykeln blir hel snart också!

  SvaraRadera
 4. Usch då, vad trist! Kanske har du dragit igång lite för snabbt efter vilan?

  Hoppas det går över snabbt iaf!

  SvaraRadera