tisdag 6 september 2011

Ta tag i tillfället.....

Ingen barnvagnsjogg i dag på förmiddagen då natten varit riktigt tuff med en liten bebis med magont och vaken stora delar av natten. Jag känner mig trots det ganska pigg, men jag gillar inte att min älskade lille Oliver hade ont i magen. Dock vet jag att det är väldigt vanligt med magont hos små bebisar och nu är han precis som vanligt igen så det var nog bara det att han ätit lite mycket och fått luft i magen.

Därför tog jag chansen när han somnade att hoppa upp på spinningcykeln då jag inte var sugen på att springa. Nu efter 50 svettiga minuter på cykeln känns min kropp lite lagom trött och tillfreds. Skön känsla! Oliver är van vid taktfast tuff musik då han mer eller mindre har fått höra det jämt när han låg i magen så jag la honom i vagnen och satte på lite bra musik och direkt blev han lugn och somnade. Jag kan aldrig veta hur många minuter jag kan cykla beroende på hur länge han sover, men i dag fick jag som sagt ihop 50 minuter!

Nu ska jag faktiskt passa på att jobba lite med några uppdrag jag har och sedan blir det lunch...!

3 kommentarer:

  1. Hej! Tokgillar din blogg. Kan du inte lägga upp dagens kost en helt vanlig dag? Äter du lika hela veckan eller ser helgerna annorlunda ut? Mvh/ sabina

    SvaraRadera
  2. Lyx med egen spinninghoj!!

    SvaraRadera
  3. Härligt jobbat! Håller med, skulle vara intressant att veta vad du äter en vanlig dag!

    SvaraRadera