tisdag 17 april 2012

Äntligen!

En lätt löpning i lugnt tempo fick bli min start i dag efter en vecka med influensa. Så som jag saknat denna känsla i kroppen jag får när jag springer och får anstränga mig fysiskt. Jag tog det riktigt lugnt för att känna i vilket läge kroppen befann sig i och det kändes helt ok faktiskt. Hamnade på 11 km vilket får räknas som en bra start.
Träningen kommer bli lite lugnare denna vecka så jag verkligen återhämtar mig helt och fullt innan jag höjer nivån ett snäpp. Tävlingssäsongen närmar sig och jag har en hel del på programmet framöver så det gäller att "skynda långsamt"!

10 kommentarer:

 1. Skönt att vara igång igen!! 11 km är ingen dålig start.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen, kändes bar det!

   Radera
 2. Härligt att höra Jenny! Då ses vi på söndag alltså :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Givet! Söndag kör vi hårt!

   Radera
 3. Vad härligt! Den dagen jag springer 11 kilometer ska alla få veta det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var 11 långsamma kilometer i dag...:)

   Radera
 4. Klokt att börja med lite lugnare träning efter influensan. Men 11 kilometer får jag säga var en riktigt bra start! Heja dej!

  SvaraRadera
 5. 11km är verkligen ingen dålig start! Skönt att du är tillbaks.

  SvaraRadera
 6. Sara Demir17 april, 2012

  Vad kul! Förstår att det var underbart att kunna komma igång igen! Helt rätt i "mjukstart" för att känna efter hur kroppen mår, även om 11 km är riktigt bra!! ... Och som jag längtar efter spinning!! :)

  SvaraRadera
 7. Wow - det var inte illa som mjukstart! Bra kämpat och bra tankegång det där med att skynda långsamt! Jag själv är ofta för otålig och i det stora hela brukar det straffa sig!

  SvaraRadera