söndag 29 april 2012

Vilket flyt....

Kvällens spinningpass gav mig en otroligt bra känsla. Inte bara för att min egna kropp kändes grymt stark utan även för att kunderna pressade sig själva utöver det vanliga. Man kan lugnt säga att vi alla tog ett stort kliv utanför den berömda "boxen". För mig är det en utmaning att varje pass ska vi överaska kroppen för att få resultat-det gäller att våga ändra och inte fastna i gamla vanor. Det är först när man bryter och vågar göra lite annorlunda som resultaten kommer. Det behöver inte handla om några stora förändringar för att det ska generera i förbättrade resultat. Det kan handla om att helt enkelt våga lägga på lite extra motstånd i den där backen eller kanske pressa  lite hårdare i intervallerna.

Måndag igen imorgon och då står ett tidigt löppass på programmet innan mannen åker till jobbet. Hoppas Oliver sover hela natten så att jag kan sticka i väg med hyffsat pigga ben i morgon bitti. Planen är ett lugnt pass då löpningen på morgonen alltid tenderar till att bli lugn, eftersom jag brukar vara lite seg på morgonen just nu. Ser i vilket fall fram emot detta pass då det ger så skön känsla i kroppen resten av dagen sedan.

Ordentligt med påfyllning av god mat väntar nu ikväll-grill och god dryck samt efterrätt är det som väntar här om en liten stund....

5 kommentarer:

 1. Önskar att jag bodde nära så jag kunde delta i ett av dina superpass. Du verkar ha en enorm energi som smittar av sig!! Tuffa du! Lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 2. Härligt jobbat Jenny. Lovar att det går bra mycket bättre för dig i morgon än det gick för mig i morse....

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Jag har precis börjat köra spinning och jag gillar det mer och mer. :)

  SvaraRadera
 4. Det var som sagt ett kanonpass! Du är grym :D Hoppas Oliver sov bra inatt så du fick en bra start på morgonen. Leo har sovit oroligt den senaste månaden, så det har varit jobbigt :( Vi hoppas att det snart vänder. Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt med spinningen, morgonlöpningen och grillningen!

  SvaraRadera