onsdag 25 april 2012

Snabbhet med vagn

Blev ett snabbt pass med vagnen i dag. Tanken var spontana tempoökningar som mest skulle gå på känsla. Gick helt ok, men med kraftig motvind så blev humöret något "naggat" i  kanten. Ingen löpkänsla alls, men med min envishet och vilja så tog jag mig runt ändå. Men i dag ska erkännas att det inte var roligt. Dessutom så sover Oliver mycket sämre när det blåser hårda vindar....lite lätt-väckt är han tyvärr. Nåja, jag gjorde att helt ok pass och känslan efteråt var som vanligt riktigt skön. I morgon blir det spinning istället för vagn-löpning.

19 kommentarer:

 1. Sara Demir25 april, 2012

  Som alltid imponerande med din envishet! Lilla Linghem tycker jag nästan alltid är sjukt blåsigt! Menmen vi får väl tänka att vi blir extra starka :) Längtar tills passet imorrn, spinningsugen efter 1 veckas "paus"!
  Ska förresten prova dom där pannkakorna imorrn! Låter så himla gott!! :)Plus superfin bild på dig, lika fräsch som alltid!

  SvaraRadera
 2. Hittade din blogg igår, och tack för inspirationen! Är också småbarnsmamma och har ett mål att springa milen under 50min (snabbt för mig :-)), har en bit kvar, men skam den som ger sig ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag har tanken att ge mig ut i em på en kortare vagntur om Leo håller med.. :) Beror lite på hur vädret blir också, annars får det bli lite intervaller på cykeln i kväll. Tänkte jag också ska testa dessa pannkakor och se vad jag tycker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa pannkakorna helt klart!

   Radera
 4. Benen blir nog rätt trötta kan ja tänka mig :)

  SvaraRadera
 5. Superhärlig blogg du har, tack för inspirationen:)

  SvaraRadera
 6. Motvind är verkligen! Bra att du kämpade på! :-)

  SvaraRadera
 7. Ja, vad är motvind egentligen? Haha! ...irriterande... skulle jag ha skrivit! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. ......jag ger mig aldrig!

   Radera
 8. Ja motvinden är tuff. Jag har ngn gång testat hur mycket vinden drager ner tempot vs. puls. Det visade sig att pulsen inte var så mycket högre i motvind... kan det vara så att det bara känns mycket tyngre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här...märkligt egentligen!

   Radera
 9. Blir du aldrig trött i benen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neeeeeeej......:)jo det är klart jag blir lite då och då! Tur att jag kan få massage varje kväll då.....:)

   Radera
 10. Tuffa, tuffa du! Jag vill också springa tempopass nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lider med dig och ditt "dumma" knä!

   Radera