söndag 15 april 2012

På bättringsvägen


Det har vänt och jag känner mig mycket piggare i dag, men absolut inte i tillräckligt bra form för att våga anstänga kroppen mer än med en lätt barnvagnspromenad på förmiddagen i dag. Skönt att vara av med huvudvärken och febern, nu är det bara snuvan som ska väck också!

I stället för träning så har jag ägnat mig åt lite shopping.....av träningskläder så klart! Vad trodde ni? Min vanliga garderob är nästan obefintlig, men träningsgarderoben den bara växer och växer för varje dag! I dag blev det mer löptights, löpjacka samt lite annat smått och gott!

Ska nog dra igång med ett brödbak till kvällen också.....så skönt att känna att jag börjar bli mitt vanliga jag igen med en outömlig massa energi och kraft.

9 kommentarer:

 1. Vad skönt att du är bättre Jenny! Jag hoppade faktiskt spinningen idag och sprang 1 mil i spåret istället. Nästa vecka hoppas jag att det är du som kör igen!

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är på bättringsvägen, hoppas du snart kan vara igång igen!

  SvaraRadera
 3. Skönt och höra..
  Kurera dig ordentligt nu, så du blir helt kry från snuvan
  Hoppas baket blir bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skönt och höra att du börjar hämta dig igen!!! Men se till att bli riktigt bra innan du släpper loss all din energi, till oss alla. Vi kommer att finnas där, när du kommer tillbaka! Lovar!

  SvaraRadera
 5. Skönt att du är på bättringsväg, träningskläds shopping är ju alltid lika härligt!

  SvaraRadera
 6. Vad skönt, nu är du snart ute på vägarna i springande form igen!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att höra! Finns inget bättre än när man är på väg tillbaka från att ha varit sjuk! =)

  SvaraRadera
 8. Sara Demir16 april, 2012

  Vad kul att höra att energin och orken är på väg tillbaka! Håller tummarna att du snart är helt frisk! :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du kryar dig ordentligt snart. Och det vore kul att få se senaste inköpen. Jag är precis som du. Shoppar alldeles för mycket träningskläder.

  SvaraRadera