söndag 1 april 2012

Dubbelt upp


Härliga träningssöndag! Inledde dagen eller snarare förmiddagen med en lätt vagnlöpning. Lätt och skönt att springa och endast 7 km! Kände mig pigg och vagnen rullade fin-fint! Lunch på det och sedan ladda om inför kvällen spinningpass som blev en riktigt tuff och utmanande klass. Jag var hur laddad som helst och det blev ett pass bestående av i stort sätt bara backar i olika lutning, tempo och med inslag av intervall så klart!

Ett lättare pass på förmiddagen och ett riktigt jobbigt på eftermiddagen visade sig vara precis rätt upplägg för mig i dag då jag kände mig grymt stark och bara ville ha mer! Härlig känsla och det gäller att verkligen njuta av den känslan då jag vet att det kommer pass som känns mycket annorlunda!

Nu ska jag fortsätta söndagkvällen med att njuta av min fina familj, kvällsmat och sedan lite fix med Olivers blivande rum!

9 kommentarer:

 1. Tack bästa Jenny för ett riktigt energi-sprutande pass ikväll! Du var grym som vanligt....du förmedlar verkligen din träningsvilja till oss som kunder! Hela du är en energi-boost! Tack!

  SvaraRadera
 2. Ja, har man den känslan så gäller det att köra! :-D

  SvaraRadera
 3. Du borde vara proffs på vagnlöpning vid det här laget! :)

  SvaraRadera
 4. Grymt jobbat att få in två pass på en dag!

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg jacka! är det socs måntro? Du ser då alltid så himla fräsch ut. Fattar inte riktigt hur du gör, men härligt att se är det! ( alltså, menar inte att du inte är fräsch, men rimligtvis borde du då och då vara trött av nätter med inte helt optimal sömn osv...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett leende så ser man så mkt piggare ut trots vakna bebisnätter, du skulle se mig när jag inte ler:)

   Radera
 6. Sara Demir02 april, 2012

  Grymt starkt jobbat av dig Jenny! Fick stå över spinnen IGEN för lite familjemys och firande av brorsan. Ska bli grymt skönt att köra igen tors :) Och vilken fin bild på dig, lika fräsch som alltid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta! Måste erkänna att jag verkligen saknar dig på passen! Torsdag kör vi kl 18.05!!!!!! Obs tiden! Kram

   Radera