tisdag 3 april 2012

Ensam i skogen


En liten stund för mig själv unnade jag mig i morse. Smög upp innan resten av familjen vaknat och tog på mig löpkläderna för att ge mig ut på en tidig morgon-jogg. Lite stel kropp så löp-flytet kom liksom aldrig, men den kalla härliga morgon luften gjotde ändå att jag njöt av varje minut. Som sagt lite stelt och obekvämt som ett resultat av tyvärr utebliven fokus på yoga. Jag MÅSTE ta tag i det där NU! Hur svårt kan det vara?

Fick ihop ca 10 km och kände mig betydligt mycket piggare när jag kom hem igen trots att varken tiden eller känslan i kroppen var på topp. Helt klart ett skönt pass och en härlig start på dagen.

Underbart att komma hem till lilla familjen som fixat frukost till en nytränad mamma!

8 kommentarer:

 1. Skönt att komma ut helt själv!

  SvaraRadera
 2. Perfekt start på dagen ju.

  SvaraRadera
 3. Låter härligt, jag hoppas på en liknande fin start på min torsdag. Då är jag ledig och hopppas få till en skön tur på egen hand utan vagn, ryggsäck, transportmål eller dylikt.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad skönt! Härligt pass du fick till! Jag vill också komma ut på morgonen, men jag är oftast alldeles för morgontrött:)

  SvaraRadera
 5. Så skön start på dagen. Hoppas att det glada humöret höll i sig och att kroppen piggnade till också.

  SvaraRadera
 6. Jag säger detsamma. Konstigt att löpningen är lättare att få till än rörelseträningen... *himlar med ögonen åt mig själv* :-P Hihi!

  SvaraRadera
 7. Skönt för dig att komma iväg utan vagn!!

  SvaraRadera
 8. Hej Jenny, du missar väl inte att The Run kommer till Norrköping den 28:e april? Banan går i härliga omgivningar runt Yxbacken utanför Norrköping och ställer dig som deltagare inför en riktigt kul och tuff utmaning!

  SvaraRadera