fredag 20 april 2012

Inte ett rätt

Gårdagens spinningklass hade jag verkligen sett fram emot. Laddad och med bra känsla i kroppen tog jag mig in mot gymmet. Men det var ungefär så långt som allt kändes bra. Började med att jag fick jaga parkering och tillslut hittade jag en lucka så långt från gymmet att jag fick springa för att hinna till min klass. Med några minuter kvar innan klassen upptäckte jag att min vattenflaska var försvunnen.....upp till receptionen för att hämta en ny. Positiv som jag är så tänkte jag att nu bara måste väl allt rulla på och fungera. Eller hur? I bland är helt enkelt inte rätt känsla där, även om det känns kanon innan jag sätter mig på instruktörscykeln, pratat lite med stammisarna och fått en bra stämning så blir det ändå inte som jag tänkt mig. Så var det igår.....Kanske och förhoppningsvis märktes det inte under klassen att jag var lite ofokus, eftersom jag är där för kundernas skull och vill ge dem det allra bästa så försökte jag lägga fokus på det positiva. Nåja....jag har en ny chans ikväll då jag ska instruera min fredagsklass.
Hoppas på bättre känsla denna gången och "tankens kraft" är enormt stark!

11 kommentarer:

 1. Trist att du kände så, men antagligen var det ingen annan som märkte något. Hoppas du får en bra känsla ikväll!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Säkert ingen som märkte något och du gör säkert en grym klass ikväll också!

  SvaraRadera
 4. Sara Demir20 april, 2012

  Otroligt hur tankens kraft verkligen påverkar!! Jag var superladdad innan och längtat så mkt efter din spinning...klassupplägget och peppen var lika grym som alltid, men min egna känsla var bara trötta ben och saknad av glöd när jag väl började cykla. Även om känslan blev total utmattning så kom aldrig "kicken"... Men men på söndag vill/ska jag ha revansch!! :) Kör hårt ikväll Jenny!! Kram

  SvaraRadera
 5. Ibland har man dagar och stunder som bara blir eller känns helt fel. Men det finns en fördel med de dagarna, och det är att man uppskatta alla andra dagar som går bra så himla mycket mer.

  SvaraRadera
 6. Man måste genomlida sådana gånger oxå, även om det är inget kul. Ingen levererar 100% jämt, vi är oxå människor. Däremot så tror jag inte att dina deltagare är lika hårda mot dig som du själv.

  SvaraRadera
 7. Vad skönt det är att höra att andra upplever samma sak. Ibland vill liksom inte min pepp infinna sig. Det är sällan som tur är men när det händer så känner man sig så oinspirerande som instruktör.
  Hoppas det gick bättre idag med nya tag!

  SvaraRadera
 8. Hoppas det gick bra idag! Jag är övertygad om att våra tankar kan påverka vårt resultat. Så länge man tänker positivt, känns det jävliga inte lika jävligt... och bäst av allt - man kan skratta åt det :) Kram på dig

  SvaraRadera
 9. Hej.
  Tack för tipset om utfallen för min rumpträning.
  Tyvärr får jag erkänna att jag har väligt svårt med tekniken för mina ben är så otränade. Men ju mer jag försöker och sliter ju bättre kommer jag nog att bli.

  SvaraRadera
 10. Nya tag nästa pass!
  Tyvärr kommer en sådan känsla någon gång emellenåt. Kass...

  Ha en fin lördag! :-)

  SvaraRadera
 11. Tokigt det blir ibland, men det var säkert bara du som märkte av det. Hoppas fredagens klass kändes bättre!

  SvaraRadera