söndag 30 september 2012

Pannben och har ni testat?

Först lite om dagens träning som faktiskt blev riktigt bra med en dubbel! Brukar dubbla ibland och faktum är att det är riktigt skoj att ladda om och fokusera på nästa uppgift. Förmiddagen blev en löpning med 10 snabba kilometer, eller snarare så upplevde jag att jag sprang rätt fort. Tyvärr visade klockan något annat....så lite besviken blev jag allt över den blygsamma tiden på mina 10 kilometer. Det blåste rejält så självklart påverkade det ganska  mycket, men djäklar vilket starkt pannben jag fick av att slita och kämpa i konstant motvind.

Efter löpningen blev det en rejäl laddning med lunch, lite lek med barnen och fixande hemma innan jag körde in mot gymmet för att instruera min spinningklass. Jag kände mig pigg och riktigt sugen på att "pressa" mina kunder mot deras maximala kapacitet. Trots många "stammisar" och bra drag, energi och och sammanbitna ansikten så infann sig aldrig den där riktiga känslan...ja, ni som instruerar vet vad jag menar eller hur? MEN, jag kände mig grymt stark och fick höra efteråt att jag gjorde ett riktigt bra pass så jag ska var nöjd! Alltid kul att komma upp till receptionen och få höra att jag bjudit mina kunder på ett grymt pass! Självklart är jag nöjd! Dessutom var det inga som helst problem att köra spinningklassen efter löpningen-nu däremot är benen lite mer trötta på ett skönt sätt! Tur jag har min egna privat massör här hemma som mer än gärna tar hand om mina trötta ben!

Just det, jag köpte lakritspulver i dag när jag storhandlade. Någon som testat det? Jag älskar lakrits så jag är riktigt nyfiken på hur gott det kommer vara! Undrar just om det går att blanda ihop men turkisk yougurt och sedan ha varma hallon på? Hallon och lakrits brukar fungera bra ihop! Ska testas ikväll!

18 kommentarer:

  1. Åh, det där såg mycket gott ut! Tror inte det finns här dock :(

    SvaraRadera
  2. Härligt med dubbel! Jag körde också spinn löp idag :)

    SvaraRadera
  3. Lakritspulver?? Vad spännande!
    Jag köpte en nästan identisk burk (samma märke) sist med ekologisk jordnötscreme. Kanske finns lakrits här också då. Måste kolla. :-)

    SvaraRadera
  4. Lakritspulver är det Maxi som har det?? Hoppas det är gott:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, Maxi! Riktigt smarrigt gott var det!

      Radera
  5. Blev det inget Lidingölopp för din del?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Neej blev inget i år tyvärr! Hade lite annat för mig istället! Nästa år är planen att var med igen!

      Radera
  6. Kul med dubbelpass :-) Låter gott med lakritspulver, finns dock inte här tror jag.. :-(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Går att beställa via nätet också!

      Radera
  7. Oh kommentarfunktionen bråkar med mig, testar igen.. :)
    Verkligen starkt jobbat av dig!! Jag fick "mes-träna" istället för spinningen pga hemsk stumma ben! Kanske borde leta efter en "Marcus Jr" haha... :)
    Jag som inte ens gillar laktis tyckte till och med det lät som en god mix! Hittade en favorit i somras som är av samma stil fast med en god vaniljglass, jordgubbar och krossad turkisk peppar karameller (lakris).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh jag saknade dig och resten av tjejerna på passet! Men med dina stumma ben så hade du inte fått ut så mycket ändå!:) Skönt att kunna köra ett så bra benpass....!Just det....mixen med turkisk yougurt lakritspulver och hallon blev super-god!

      Radera
  8. Vad kul att det fortsätter gå så himla bra att instruera! Spinning och löpning på samma dag tycker jag dock lät lite tufft.

    Kul grej med laktrispulver! Måste vara perfekt för bakning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kladdkaka med lakritspulver ska tydligen var något extra gott! Prova det!

      Radera
  9. Älskar lakritspulver, brukar göra lakritskladdkaka kram Diana

    SvaraRadera
  10. Visst är det fruktansvärt irriterande när det känns som om man har bra spänst i benen och springer på i bra hastighet och sedan säger tiden något helt annat. Mindre saker kan man ju gå i taket för!

    SvaraRadera
  11. Lakritspulver har jag aldrig sett... vill ha!!

    SvaraRadera
  12. Tycker också det låter spännande med lakritspulver!

    SvaraRadera
  13. Tipsa gärna om allt du gör med det, älskar Kung Markattas produkter ;)!

    SvaraRadera