måndag 23 april 2012

Mycket nöjd

Nöjd är jag med min ersättare till gamla pulsklockan. Jag köpte Polar RCX3M GPS och har testat den vid tre tillfällen nu både löpning och spinning. Däremot har jag inte testat GPS:n än, men det är en väldigt liten och smidig dosa som bara är att sätta fast i linningen på tigthsen -bra där!

Måndag igen så det vara bara att packa ner min minsting i vagnen, på med löpkläderna och ut i det fina vädret. Nu när det är lite varmare så har jag bara tunna tights och i dag mina favoriter från 2XU. Kände mig riktigt snygg i dag vilket "löjligt" nog påverkade löpningen i positiv riktning......lustigt det där! Men visst är det så att med snygga kläder, även om det gäller träningskläder så känner man sig bättre till mods. En lagom längd i dag med min minsting sovandes under hela rundan på 12 km i vagnen. Tog det relativt lugnt då jag körde dubbelpass i går. Men härligt nog så var benen återhämtade och lätta ändå. Fick dock avsluta passet lite snabbare än jag tänkt då jag blev akut.... NI SOM ÄR KÄNSLIGA SKA INTE LÄSA......nödig och fick spurta hem. Inte ofta det händer, tror bara det hänt en gång tidigare och det var på semester i Egypten då jag var ute på en morgon-jogg och fick leta upp närmsta toalett snabbt som attan.:)

Resten av dagen ska jag ägna matlagning och bakning, tänkte nog testa de där bollarna som så många skriver om på sina bloggar just nu. Ni vet de där med kikärtor, jordnötssmör och annat  i så kallade Cookie-dough bollar!

9 kommentarer:

  1. ;0) hoppas du hann hem i tid. Å blev lite tveksam när jag läste att det var kikärtas i, äter det mesta men det har jag lite svårt för. Snälla säg om det går att gissa att det är i?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med om det där med kikärtor, men tydligen mixar man dom noga och tillsätter jordnötssmör så smaken av kikärtor bör väl inte kännas så mkt hoppas jag.....:)

      Och ja, jag hann som tur var hem i tid.....:)

      Kram kram

      Radera
  2. Ska också baka. Blir bullbak.
    Fikat blir passande gott idag!
    Mjölk och bulle lika gott varje gång.

    SvaraRadera
  3. Snygg klocka! Jag ska också satsa på en klocka med GPS funktion etc då det är så smart ;) att få fram sina tider! :)

    Ja dessa bollar... Yummie! Har testat och vad ska jag säga? Supergott! För er som inte gillar kikärter så har Sofie (Uppochhoppa) en annan variant med cashewnötter. Supergott det med!

    SvaraRadera
  4. Skickligt att spurta trots toa-bråttom; det är verkligen en av de värsta upplevelserna man kan ha när man springer. Tur att det inte händer så ofta.

    SvaraRadera
  5. Min värsta upplevelse var när jag och en vän sprang intervaller i Frognerparken i Oslo. Om man känner till området är det svårt att hitta en toalett. Lösning: Det blev till att sitta på en elbox bakom slottet tills den värsta paniken var över! Sen fick vi lunka hem. Idag känner jag oftast ingenting. Som tur är :)

    SvaraRadera
  6. Åh det är hemskt när det händer! Har varit med om det ett par gånger också och man kan ju sagt uttrycka det som att det blir en aning bråttom hem ;)

    SvaraRadera
  7. Sara Demir24 april, 2012

    Man kan tycka det är fjantigt med att kläderna ska påverka passet, men jag tycker likadant! Snygga träningskläder och ifall man känner sig snygg är en liten boost till passet :)
    Fy vad jobbigt det är när man måste avbryta passet och springa på toa! Tur lilla Linghem är litet så du hann hem :)
    Hur blev bollarna sen? Brödet såg fantastiskt gott ut! Blev själv sugen på brödbak nu :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hann inte göra bollarna, men jag återkommer när jag testat!kram

      Radera