lördag 21 april 2012

Shoppat....

Lördagen har gått i raket-fart! Först en snabb barnvagnslöpning på 45 minuter, därefter in till stan för barnkalas, lunch på stan, shopping och fika. Eftersom min pulsklocka precis nyligen lagt av och slutat fungera så köpte jag mig en ny i dag....tror jag kommer bli riktigt nöjd! Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken modell och då jag tidigare haft "värsting" modellen RS800cx så bestämde jag mig tillslut för en något enklare modell RCX3M med GPS. Känns som ett bra alternativ och jag är nöjd!

Dessutom med lite rabatt på Stadium så unnade jag mig en löp-väst och ett par till löp-tights(som om jag inte har ett flertal innan....:) men jag måste ha "många" olika att springa och spinna i! Lite body-butter och annat blev det också samt underkläder och dessutom en hel del till barnen. I kväll väntar lördagsmys och film för att ladda inför morgondagens planerade löppass och spinning!

Ha en bra kväll alla!

6 kommentarer:

  1. Tack för en inspirerande blogg!
    Du ser så pigg och fräsch ut och har så fin färg i ansiktet.
    Undrar om du har några tips på bra ansiktskräm
    (både fuktgivande och ev.färgad kräm) som du använder.
    Fortsätt skriva om din träning och ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag använder väldigt enkla krämer. Lumenes ansiktskräm och apotekets bronze-gel. Inga konstigheter! Använder inget smink mer än lite rouge och mascara-aldrig täckande krämer el liknande! Mycket frisk luft gör nog sitt till också!

      Radera
  2. Härligt med lite shopping! :-)

    SvaraRadera
  3. Låter som en härlig lördag! Snygga träningskläder, jag har både tightsen och västen hehe ;) du får gärna rapportera hur pulsklockan är efter att du testat den imorrn! Jag är på jakt efter en relativt "enkel" klocka men som ändå ska ha GPS. Ha en härlig lördagkväll! //Claudia

    SvaraRadera
  4. Jag tyckte de där tightsen var så snygga på dig så jag var tvungen att köpa dom:) Återkommer om klockan.....ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  5. Puh att du orkar spinn o spring på samma dag...Inget jag skulle palla direkt..
    Ha en fin dag

    SvaraRadera