måndag 21 november 2011

Energi till tusen...


Trots flera nätter nu med mycket lite sömn och halvsittande, ammandes i soffan om nätterna så kunde jag dra till med ett(enligt mig) grymt jobbigt och svettigt intervallpass igår kväll! Fullsatt spinningsal med många taggade träningssugna kunder gör mig helt överlycklig. Framförallt när jag ser att de tar i och sliter för allt vad dom har! Jag fick till en power-nap innan jag körde in till gymmet så jag antar att det var där jag laddade om och fick tillräckligt med energi för att köra hårt! Passet är som sagt uppbyggt med bara intervaller i varje sträcka-behöver jag säga att jag älskar intervaller?! :) Tiden gick alldeles för fort och timmen bara försvann....!

I dag är det snart lite barnvagnspromenad och förhoppningsvis några kilometer löpning också. Troligen blir det bara promenad nu på förmiddagen och ikväll några snabba kilometrar i skogen. MEN, känns kroppen fräsch så kör jag på med barnvagnslöpning....ska känna efter och låta kroppen bestämma!

6 kommentarer:

 1. Skulle önska att jag kunde gå på dina pass....du verkar vara toppen! Härlig inspiration till att allt går om man vill! Barnvagnslöpninghen borde väl ge lite styrka i överkroppen med?

  SvaraRadera
 2. Ja, passet var som vanligt superbra och jobbigt. Det var väldigt skönt att sätta sig i soffan efter kvällsbestyr, badning och läggning av barn :)

  SvaraRadera
 3. Var är det du kör? WC?

  SvaraRadera
 4. Ann-sofie: Jajamän, jag jobbar på WC!

  SvaraRadera
 5. Riktigt grymt och fruktansvärt slitigt pass igår - underbart!!!! Både Johanna & jag hade trötta ben idag när vi vaknade :)

  SvaraRadera
 6. Kul! Måste komma och testa ett pass! Vilka tider kör du?

  SvaraRadera