onsdag 9 november 2011

Järnvilja!


Bjuder på en bild på min nya fina jacka jag köpte igår, Nike är så fina i designen och jag tyckte även att passformen var helt suverän med lite insvängd midja. De flesta löpjackor brukar vara alldeles för fluffiga och stora. Den här satt som ett andra skinn! Mina nya Ds i härligt rosa färg!

En egenskap som jag har som jag är stolt över är min envishet och vilja! Behövs i många lägen då det tar emot på olika sätt! I dag behövde jag min viljestyrka!

Dagens utmaning blev att först få min älskade lilla bebis att somna för att sedan övergå till löpningen. Det tog 30 minuter i bärselen innan han somnade i dag, men det var bara härligt att gå med honom så han fick njuta av det fina soliga vädret i dag.

Viljan fick jag plocka fram sedan när jag skulle börja springa. Jösses...vad tunga ben det var i dag. Jag hade inte bestämt någon viss sträcka innan utan skulle springa så länge jag hade lust till i dag(rätt skönt med sådana pass och bara gå på känslan i kroppen). Mitt första mål fick bli 30 minuter. Därefter började det släppa lite i benen och det gick lättare så då lade jag på 15 minuter. När jag avverkat de första 45 minuterna tänkte jag, klart jag kör en timme! Sagt och gjort de sista 15 gick det undan och landade hemma igen efter 60 minuters löpning med vagnen.

Jag tackar min envishet och vilja för detta härliga löppass och start på dagen som även i dag består av vila resten av dagen(från fysisk aktivitet)men, med två små underbara barn här hemma så blir det knappast soffläge för mig:)!

3 kommentarer:

 1. Vi som har spinnat med dig vet att om det är något du verkligen har så är det järnvilja! Grymt bra jobbat. Var köpte du din jacka? Det är lite lustigt men jag har en exakt likadan fast vit och grön, köpte den i LA när vi var där i september. Skulle lätt kunna tänka mig en till i annan färg!

  SvaraRadera
 2. Superin jacka och skor, säger som M var köpte du den?
  kram

  SvaraRadera
 3. Funkar nya versionen av DS för dig? DS har tidigare varit en favvo-sko, men i den nya versionen domnar mina fötter!

  SvaraRadera