tisdag 15 november 2011

Provsmakat


Fick ett paket igår hemskickat med nya smaken av ProViva, Jordgubb-Rabarber. Jag blev galet sugen på att testa smaken efter kvällsmaten och blev positivt överaskad av den goda smaken och fylligheten i drycken. Dock skulle jag vilja ha mer smak av rabarber och en lite spets med lime så skulle den vara perfekt! Tycker också att den innehåller rätt mycket socker...men god var den!

Ingenting jag kommer att köpa och dricka varje dag, men absolut när jag är sugen på något riktigt mumsigt och med nyttiga bakterier för magen!

4 kommentarer:

 1. Utan proviva vore jag nog mer död än levande i magen...Dricker ett glas till frukosten varje morgon...innan hade jag rejäla plågor till smärta i buken, men nu är det som väck.
  Testa kiwi, den är god

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ProViva har många bra smaker! Jordgubb/Rabarber lätt extra smaskigt, men den har jag inte smakat. Eller den kanske inte finns ute i handeln än?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att mango och den med hallon är god också! Som sagt, fint när man vill "lyxa" till det lite ibland och jag gillar också när den är så fyllig!

  SvaraRadera