lördag 10 december 2011

Fullmåne....och en helknäpp dag


Är det fler än jag som påverkas negativt när det är fullmåne ute som det är nu?
Jag märker jättestor skillnad....framförallt så blir jag oerhört vätskig och svullen i kroppen, huvudvärk(som jag aldrig har annars), fruktansvärt humör och nästan lite sjuk-känsla i kroppen. Inga roliga saker det där inte.....

Inte blev det bättre av att brandlarmet gick i huset när jag lagade mat, misslyckat pepparkaksbak med en deg som fastnade överallt, bakade en äppelpaj som jag ansåg var misslyckad(men senare på kvällen upptäckte jag att den var perfekt!!!!) Min kära man fick höre både ett och annat när han kom hem från jobbet t om tidigt bara för att det var fredag...stackarn!:)Usch vad jag kände mig elak och sur.

Inte nog med det...

Kvällens efterlängtade spinningpass blev även det en prövning då headsetet inte fungerade och är det något som gör mig irriterad så är det när saker som SKA fungera inte gör det. Har hänt min ett antal gånger nu att instruktören innan antagligen inte satt det på laddning ordentligt.....Så hur löste jag det då?
Bara att skrika sig hes med nästan full klass och tufft upplägg med bara branta backar...behöver jag säga att rösten känns lite ansträngd?

Hur blev resten av kvällen då?

Min bästa man hade fixat mys-mys med god middag som stod på bordet när jag kom hem från träningen. Fredagsmys med lilla familjen blev ett bra avslut på en annars hel-knäpp dag och den där äppelpajen smakade himmelskt gott!

4 kommentarer:

 1. Låter som en bra avslutning på en mindre bra dag. Passet var iaf som sagt super som vanligt! Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Låter som det positiva ändå vann. Vilken fin man du har!

  SvaraRadera
 3. Men Herregud var det D som var problemet igår! Jag var helt ur gängorna minst sagt! Ginig, ledsen, trött, trött och sjukt kort stubin (vilket annars brukar vara av längsta slaget)! Ja men då kanske jag kan acceptera min gårdag iallafall.. Tack!

  SvaraRadera
 4. Du får vila ut idag Jenny! ta vara på lördagen.
  Kram

  SvaraRadera