torsdag 1 december 2011

En riktig långlöpning


Min plan i morse efter lämning på dagis var att se hur kroppen kändes och därefter avgöra hur långt jag skulle springa och i vilket tempo. Jag misstänkte att jag skulle vara seg och trött efter nattens alla mattillfällen med en hungrig ammamndes bebis....ja, jag helammar så klart för fullt och jag har ett riktigt matvrak till son(vilket är himla bra för han växer oerhört mycket just nu)! Men visst sliter det på att vara vaken på nätterna eller i varje fall halvsovandes för att sedan orka träna relativt mycket, sköta om hem och familj och allt som behöver fixas(ganska mycket när man bor i hus dessutom...:)

Just det, dagens löpning hur gick det? Kände mig grymt stark både i kropp och knopp så det vara bara att "mata" på i ett för barnvagnslöpning helt ok tempo. Trots att jag sprang samma slinga tre gånger(finns inte många vägar att välja på där vi bor) så behöll jag motivationen och bara tänkte framåt, framåt. Inte ens motvinden satte krokben för mig i dag! Sådana här dagar behöver jag!
Totalt 75 minuter var jag ute och det var med en mycket nöjd och tillfreds känsla i kroppen jag kom hem igen. Skönt trött i kroppen, men inte helt totalt slut!

God lunch med kyckling, krossade tomater, oliver, broccoli, avocado i en härlig gryta och keso samt surdegsbröd smakade underbart! Nu blir det till att ladda batterierna inför morgondagens alla förberedelser inför dopet på lördag samt bergspasset i spinningsalen imorgon kväll!

3 kommentarer:

  1. Tack för all inspiration du ger mig! Allt går om man vill!

    SvaraRadera
  2. Skönt pass! Och vad ambitiöst att få till så bra med träning med en liten ammande.

    SvaraRadera
  3. Du är så himla fin på alla bilder!!!

    SvaraRadera