Dags för ett litet lunch-tips! Går snabbt att tillaga och är mustigt gott nu när det är kallt ute.
Jag använde mig av:
Två kycklingfiléer
En burk krossad tomat
10-12 oliver
Broccoli
Salt
Svartpeppar
Chilikrydda
Paprikakrydda
Kanel
Bara att steka kycklingen och tillsätta de överiga ingredienserna och låt koka en stund så smakerna "sätter"sig.
Servera med keso och gott bröd.
Efter en förmiddag med 45 isiga och hala minuter barnvagnslöpning samt 30 minuter på spinningcykeln så slukade jag allt innan jag kom på att jag skulle ha fotat också....:)Gott var det i varje fall och som sagt det går ursnabbt att tillaga! Perfekt för oss "hemma-mammor"!
TACK för det receptet. Ska minsann testas imorrn =)
SvaraRaderaMycket gott! Jenny har du några bra tips på magövningar som är bra efter graviditet. Fick mitt tredje barn i juli men jag har slarvat med magträning. Tack på förhand/Linnea
SvaraRadera