torsdag 15 december 2011

Tuff vecka

Jag är inne i en rätt intensiv period när det gäller träningen(brukar periodisera min träning dvs variera lugnare veckor med lite tuffare)allt för att bibehålla motivation och hålla kroppen stark. Att det dessutom är ganska mycket här hemma med två barn var av den minsta är rätt mycket vaken på nätterna för att äta......resulterar i att jag är hyffsat pigg på förmiddagarna då jag vanligtvis också lägger mina träningspass(om jag inte instruerar)för att framåt kvällen bli lite tröttare.....:)

Mörkret som vi har i det här landet påverkar mig dessutom väldigt mycket.....känns som mitt i natten när klockan är 16.00 på eftermiddagen. Inte konstigt att jag drömmer mig bort och fantiserar om att ta med min familj och spendera några månader utomlands när det är som mörkast här.....Thailand kanske? Fler än jag som längtar efter värme, turkosa vatten och varma grader......?

Så till dagens löpning som blev en lika seg historia som igår. Seg, men ändå helt ok tryck i benen i varje fall mot slutet när jag visste att jag var nära hem! Lite småhalt och blåsigt som vanligt och jag landade på ca 63 minuter. Precis som varje torsdag så känns det rätt skönt att släppa löpningen några dagar nu då det blir mer fokus på cykel under helgen. Jag ser fram emot morgondagens spinningklass, men mest längtar jag efter fredagsmyset som kommer bestå av en härlig trerätters middag och mys-mys med man och barn. Efterrätten blir som vanligt den otroligt goda äppelpajen med flingsalt, har ni inte provat den så gör det. Receptet finns i Ica Buffé tidningen och går att söka upp via nätet. Säkerligen blir det även lite alkoholfri glögg(gillar dufvenkroks chokladglögg) och pepparkakor också!

4 kommentarer:

 1. O ja, Thailand hade verkligen varit något.... När är det min tur att vinna miljoner så jag bara kan göra vad jag vill hela tiden???

  SvaraRadera
 2. Den där chokladgöggen är ju grymt god! Mycket godare än alla alkoholglöggar.

  SvaraRadera
 3. Men ja.. drömmen om sydost Asien har ju varit levande sedan lillan kom! Tänkte åka nu i feb-mars men så blev det andra prioriteringar.. men men vi går snart åt ljusare tider!

  SvaraRadera
 4. Jo vars....sol o värme längtan e rätt intensiv just nu. Tack gode för min mor som fyller 50 och bjuder med hela familjen till Thailand, 20 Januari åker vi nästan 3 veckor. Lovely! Tack för dina härliga inlägg och fint nytt utseende på bloggen förresten...Kram till dig!

  SvaraRadera