söndag 4 december 2011

Grymt!

Helt totalt fantastiskt mycket energi i spinningsalen ikväll, intervall efter intervall. Jag körde en mix av lite tabata-intervaller, långa 2 minutare och så klart de klassiska 60-20 intervallerna. Timmen gick alldeles för snabbt ikväll! Jag hade grymt mycket energi och kände mig som en duracell-kanin. Jag tackar vilodagen i går och den riktigt goda äppelpajen som jag och min kära man delade på i går efter dopkalaset.....! Det var antagligen det som gjorde mig så totalt outtröttlig! Jag är fortfarande hög på känslan efter passet och gissar på att det dröjer ytterligare några timmar innan jag bäddar ner mig i sängen!

5 kommentarer:

 1. Jag är heeelt slut efter spinningen idag. Det var ett av de jobbigaste träningspassen som jag någosin kört (och då har jag tränat en hel del). Underbart att inte orka gå uppför trapporna till andra våningen hemma. Nu efter lite gröt har illamåendet vänt till ett underbart rus i benen. Hoppas att jag känner lika imorgon!

  Superfett pass Jenny!

  //Milla

  SvaraRadera
 2. Även jag var med... KÄnner mig som en disktrasa i hela kroppen. Absolut vila imorgon!

  God natt!
  /Jessica

  SvaraRadera
 3. Fredag-Söndag

  Har sett fram emot fredag-söndag hela veckan! Fredag cykling med Jenny, lördag löoning, söndag cykling med Jenny, måndag vila och sedan annan träning under veckan men längtar jäkligt mycket efter fredag-söndag igen.

  Hoppas verkligen att du kör fredag-söndag under julen och under vårschemat, för jag är laddad inför sommarens distanstävlingar.

  //M

  SvaraRadera
 4. Är ny inflyttad i Linköping men har följt din blogg ett tag. Det där med fredag-söndag låter faktiskt jätteintressant! Har du/ni ett sånt upplägg på din klubb med någon speciell träning just dom två dagarna? Jag tävlar i triathlon och letar efter ett bra upplägg och med rätt ledare som har "rätt inställning" och du verkar vara den jag letar efter.

  Ser fram emot att få komma och träna under julen och sedan kanske köra under våren inför tävlingssäsongen som börjar i maj.

  Vi ses!
  Mvh Maria

  SvaraRadera
 5. Låter som ett underbart upplägg! Gott kört :)

  SvaraRadera