onsdag 7 december 2011

Löpning på ren vilja


I dag hann jag fota maten innan jag la upp den på tallriken... I dag hade jag marinerade kikärtor, avocado och keso samt bröd som tillbehör!

Det var bara att koppla in Autopiloten i dag på löprundan. Jag var inte speciellt sugen och vädret inbjöd inte något vidare heller...men vad fasen....min vilja är stark och jag VET att känslan när jag kommer ut är skön och att det som sagt bara gäller att att sig över tröskeln!
Sagt och gjort ut kom jag förenat med viss risk för vurpor....ishalka är bara förnamnet! Gatan där vi bor var ren och skär is så de första stapplande stegen handlade bara om att hålla sig i vagnen. Blev ändå en runda på 55 minuter, men med stapplande löpsteg så har jag fått lite ömma ljumskar nu efteråt....ni vet sådär man får när man åkt första passet längdskidor på året...aj aj aj..!

I dag kommer jag shoppa loss på ett par icebugs så jag kan springa lite säkrare i vinter. Velar fortfarande lite på vilken modell jag ska slå till på. De är rätt dyra så det gäller att få rätt sko nu!

Till lunch blir det en repris på gårdagens goda kycklinggryta! Men först lite mys och amnning med min lille bebis(som för övrigt inte är så liten längre)sedan kommer jag kasta mig över lunchen-jag är så grymt hungrig!

2 kommentarer:

  1. Beundrar din vilja! Du har inte funderat på att jobba med coaching eller pt? Jag skulle anlita dig pronto!
    / Ulrika

    SvaraRadera
  2. Du måste säga om skorna är bra när du köpt dem,tappade lite sugen på islöpning... men med bra skor så!

    SvaraRadera