måndag 11 juni 2012

Nyhet till mellis-smoothien

Köpte igår något som i varje fall för  mig är en nyhet nämligen Alpros mandelmjölk. Verkade spännande att blanda i smoothien, kaffet eller varför inte i pannkakorna eller till havregrynsgröten!? Måste erkänna att jag var lite osäker på smaken först, men den är riktigt god faktiskt. Perfekt i smoothie med jordnötssmör och banan. I kaffet var den ok, men jag tror den passar bäst  till pannkakorna och smoothien.

21 kommentarer:

 1. Vad spännande med mandelmjölk, det ska jag prova. Fin din blogg blivit förresten! Kram

  SvaraRadera
 2. Finns mjölken även med choklad-smak? (manel och choklad)

  /Stina

  SvaraRadera
 3. Jag fick den i goodiebagen på veckans NiceRun! Den var inte alls dum, smakar mycket mandel. Har haft den på morgonen till bär och kesella, det funkade bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar den där lätt brända mandelsmaken!

   Radera
 4. Jag drack min som den är !=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testade det också=supergod!

   Radera
 5. Jag har också fått den i ngn goodiebag och där står den i kylskåpet... oöppnad! Måste nog testa den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oöppnad......öppna, öppna....supergod(om man älskar mandel)

   Radera
 6. Oh den är så god ! Men har inte hittat just det märket..Provamels kostade runt 50lappen på Coop :S vilket kanske är lite väl i överkant. Var har du hittat den??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte den faktiskt på vår lokala Ica ute i Linghem....:D Maxi borde väl ha den också!

   Radera
 7. VILKEN LYCKA att hitta din blogg första gången idag! Känner mig jätteinspirerad att komma igång med löpningen igen. Har nu läst en hel del av dina trevliga inlägg, men jag funderar på vad du tar för "liten frukost" innan du ger dig iväg på morgonrundorna? Frukosten med pannkakorna efteråt kommer jag garanterat att prova!!/ Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat hit! Min lilla frukost innan morgonträningen brukar vara banan, ägg eller liknande. Äter däremot ett rejält extra kvällmål innan jag lägger mig så batterierna är laddade till morgonen! Är väldigt olika hur man fungerar med att äta innan morgonlöp, men jag föredrar att ha stoppat i mig något i varje fall-så man inte kör på tomläge! Pannkakorna är grymt goda och du måste testa!

   Radera
 8. Bra tips, tackar! Jag gillar för övrigt dina nya bilder uppe på bloggen :)

  SvaraRadera
 9. Ohh har de kommit ut med mandelmjölk, super bra!! Brukar ha det i kaffet när jag fikar på Raw foodhouse istället för vanlig mjölk och det tar bort kaffets beska smak. Sen att det är mkt nyttigare än soya mjölk och vanlig mjölk gör ju inta saken sämre ;). Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mandelmjölken är grymt god även i kaffet har jag precis upptäckt nu.....:D

   Radera
 10. Oj va spännande älskar att testa nya livsmedel som kan pigga till den annars vanliga gamla frullen eller melliset. Var fick du tag på mandelmjölken? Här i Norrköping verkar den inte finnas än iaf!?

  SvaraRadera
 11. Mandelmjölk är ju riktigt gott. Upptäckte det själv för första gången förra veckan. Underbart gott i smoothie ju!

  SvaraRadera
 12. Jag läste om den där mandelmjölken för ett tag sen och tänkte prova den men sen har jag glömt bort det, tack för att du påminde mig. ; ) Ska se om jag hittar den idag.

  SvaraRadera