onsdag 13 juni 2012

Perfekt och svalkande

Just nu i min hand en stor islatte som jag gjort på nescafe och mandelmjölk och en massa isbitar i såklart. Behöver jag säga vad läskande och gott denna underbara islatte smakar. Perfekt sötma från mandelmjölken och ganska stark kaffesmak gifter sig riktigt bra! Testa du med!

13 kommentarer:

 1. Vilket vackert foto du fick till!

  SvaraRadera
 2. Ser gott ut, själv vart det muffins o latte

  SvaraRadera
 3. Har aldrig smakat på islatte faktiskt. Bara iste. Är det gott? (Frågar jag, som om det svaret kommer gälla alla) Hi hi! ;-)

  SvaraRadera
 4. Till och med jag, som inte dricker kaffe, tyckte att det där såg gott ut!! :)

  SvaraRadera
 5. Ser riktig god ut. Kanske vore något också förutom ditt spinningpass i morgon kväll!....

  SvaraRadera
 6. Låter gott, vad fint du har fått till din sida. Ville göra samma. Vitt med bilder upptill....funkar inte ( eller JAG kan inte).

  SvaraRadera
 7. Alltså, jag dricker ju egentligen inte kaffe, för jag tycker inte om smaken. Men nu har jag tyvärr upptäckt kaffe mocha, som är en blandning av chokladsås och espresso och sojamjölk (som jag brukar använda) och det är ju rena döden, som en dessert. Inte bra :) Den här varianten kanske man skulle testa, för mandelmjölken är ju grym!
  Frågan är vad som är haken med mandelmjölk. Soja kan man ju diskutera i oändlighet, men mandelmjölk? Någon som vet? Miljöbelastning? Hemska odlingsförhållande? Den verkar ju vara för bra för att vara sann, med 24 kcal/100 g. Skumt ...

  SvaraRadera
 8. Gott och svalkande!! Undrar det där med mandelmjölk, har inte testat och grunnar på smaken!?

  SvaraRadera
 9. Har du testat havremjölk? Den smaken gillade inte jag, så är det liknande så avstår jag nog även mandel annars vore det något att provsmaka!

  SvaraRadera
 10. Å vad gott det lät! Perfekt i sommar. Jag skulle köpa mandelmjölk igår men den fanns inte i affären där jag handlade..

  SvaraRadera
 11. Jag har aldrig fixat det hemma men nu blir det andra bullar. Verkar härligt uppfriskande!

  SvaraRadera
 12. å, jag är ett stooort fan av isbrygg.. Men dricker oftast med massa is, kaffe och bara en dash lättmjölk. Så oootroligt gott =D

  SvaraRadera