måndag 4 juni 2012

Siktar framåt

Utan att avslöja alltför mycket så har jag en hel del planer på gång framöver. En liten hint är att det har med utmaningar att göra......Ta ett steg utanför den där invanda "boxen"! Ser mycket fram emot det och garanterat kommer ni få läsa om det här på bloggen!

11 kommentarer:

 1. Sara Demir04 juni, 2012

  Oh vad spännande!!! Ser fram emot att få veta vad :) Och vilken mysig väckning du hade idag, definitivt bättre än ljudet av ett alarm! Härligt med morgonjogg!! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Och utanför boxen borde man tänka, och ta sig oftare. I träningssammanhang är jag usel på det, men i livet i övrigt som tur lite bättre.

  SvaraRadera
 3. Men åh vad nyfiken jag blev nu!! När får man veta mer? ;) Älskar utmaningar! Tävlingsmänniska som jag är så är en utmaning då jag klarar sånt jag vanligtvis inte skulle försöka mig på. Ska bli spännande att läsa om din ;) //Claudia

  SvaraRadera
 4. Spännande! Stort lycka till vad det än handlar om!

  SvaraRadera
 5. Spännande!! Det vill man ju absolut veta mer om :D Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, då väntar vi med spänning! :-D

  SvaraRadera
 7. Kan man tänka att damen tänker prova på en Klassiker eller kan det vara rent av Triathlon. Ja oavsett det är så har du kapacitet för både och. Eller är det så att du har någon annan räv bakom örat kanske!?

  SvaraRadera
 8. Spännande! Jag är väldigt nyfiken på vad det handlar om!

  Antar att jag för veta snart...?🐸

  SvaraRadera
 9. Vad är det!!!! Säg, säg säg. Ser fram meot att få ta del av din härliga utmaning.

  SvaraRadera