söndag 20 juni 2010

Långpass


Hela dagen igår spenderades i Kolmården så jag var riktigt sugen på att springa långt i dag. Blev ett riktigt lugnt och skönt pass på 93 minuter gissar att sträckan hamnade på ca 18 km. Medelpulsen låg på 140 precis som planerat. Kroppen kändes helt ok! Dvs inga småkrämpor som störde. Jag är nöjd! Måste få in dessa långa pass för att träna min uthållighet inför Lidingöloppet. Sprang själv i dag och tänkte många gånger på hur skönt det är att ha sällskap på dessa långsamma löppass! Men jag blir stark och jag sprang och planerade veckan som kommer. Ni som ska springa Lidingö, hur tänker ni träna upp er uthållighet? Jag har däremot slarvat med stretchen denna veckan så jag måste verkligen ta tag i den biten i kväll! Känns direkt i kroppen när jag inte varit så noga........

4 kommentarer:

 1. Åh, vi sprang nästan lika långt idag! Fast för mig tog det lite längre tid... ;)

  SvaraRadera
 2. Gud vad jag längtar efter att få springa långpass! Speciellt långpass i skogen! KOmmer nog bli ett antal sådana i sommar :)

  SvaraRadera
 3. För Lidingö kommer jag köra ett 1:20+ program för halvmaran. Snabbdistansen och fartlekarna kommer jag köra i terräng för att träna att attackera backarna på rätt sätt. Jag kommer också köra lite längre långpass än programmet föreskriver samt även lägga några av dessa i terräng.
  Får väl se om detta kan funka? ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det trevligt med sällskap när man tränar. Angående uthållighet: Jag kommer träna mycket långpass och försöka få till det så ofta som möjligt i terräng.

  SvaraRadera