tisdag 8 juni 2010

Måste köpa nya skor......


Jag behöver skaffa mig en ny mängdträningssko. Jag har funderat på att överge Asics 2150 ett bra tag nu, då jag inte har samma känsla för den skon längre. Modellen har varit min favorit i många år nu, men jag vill prova något nytt! Kanske kan New Balance vara min nästa favorit? Någon som har erfarenhet av dessa? Jag behöver en lätt pronationsko med rätt mycket dämpning som ska tåla en hel del långa sträckor med blandat underlag! Svårt det där med skor.....MEN så oerhört viktigt!!!

4 kommentarer:

 1. Jag springer mina långpass i New Balance 760, är väldigt nöjd!! De går dock ut sig en del på bredden, så välj den lite smalare vidden (det finns 3 bredder att välja på) så kommer den sitta perfekt efter några pass. Jag har normalbreda fötter men tog den smala lästen, 2A, det blev kanon!

  SvaraRadera
 2. Jag har gått över från Asics till Saucony och jag är jättenöjd. Du borde kunna hitta nåt som passar dig. http://www.gerisale.se/women-footwear_run.htm.

  Jag har Progrid Triumph som mängdträningssko.

  Men sen är säkert New Balance inte fel det heller...

  SvaraRadera
 3. Har samma problem. Har kört i Nike Zoom Elite 4+ hur länge som helst nu, men nu finns dom inte mer!!! Förvirrad är bara förnamnet, men nu får jag ju en anledning att prova nya Runners store i Malmö. Roligt med nytt ju!

  SvaraRadera