onsdag 12 oktober 2011

Barnvagnslöp


Full fart från start i dag. Ombytt till löparkläder tog jag Oliver i bärselen, vagnen i ena handen och stortjejen i andra handen på väg till dagis i morse. Planen var att få Oliver att somna och sedan lägga honom i vagnen för att fortsätta ut på promenad. Det gick precis som jag ville, Oliver somnande och jag kunde lägga honom i vagnen och gav mig iväg. Först 20 minuters promenad och sedan 40 minuters löpning på det. Inga snabba ben utan helt enkelt lite mys-löpning, men väldigt skönt att komma ut och lufsa i detta underbara soliga väder! Oliver fortsatte sova när jag kom hem så jag unnade mig en lång och skön dusch(alla ni som har barn vet hur stressad man kan vara och duschen brukar gå i turbo-fart för mig annars)!

Snart ska vi iväg till Bvc, sedan lunch, hämtning på dagis, mellis och sedan är eftermiddagen i gång på allvar..........)

Min förhoppning är att jag ska hinna yoga lite ikväll, mina stela muskler skulle verkligen behöva få sig en omgång!

10 kommentarer:

 1. Oj vad du hinner med mycket - inspirerande! Här skiner solen oxå så det blir ett pass motorsågsträning och ikväll poweryoga! Tack!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vi har också varit ute :)

  SvaraRadera
 3. Visst blir man lycklig när de sover som man önskar =)
  Kram/ Karro

  SvaraRadera
 4. Du verkar verkligen hinna med en massa om dagarna. Och skönt att få vara ute i det vackra vädret idag!

  SvaraRadera
 5. Oj vad du är effektiv! Låter så himla härligt!!!

  SvaraRadera
 6. Ja, det var en härlig höstdag idag!

  SvaraRadera
 7. Det gäller att skapa tillfällen eller hur! Och det är ju toppen att kunna styra en smula över hur dagarna skall spenderas. Myslöpning med vagn är helt klart underskattad träningsform!

  SvaraRadera
 8. Grattis till fina lilla Oliver! Jag har inte kikat in på ett tag men har lagt till dig som bokmärke nu så det ska bli ordning på torpet!

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Kikar in lite här...
  Vad skönt det lät med mysjogg =)

  Karin

  SvaraRadera
 10. Precis hittat hit. Och kommer nog att trivas!
  Liten nyfiken fråga bara- varför har du Stortjejen på dagis när du är hemma?

  SvaraRadera