söndag 2 oktober 2011

Rapportering

En rapport från gårdagens träningspass kan kanske vara på sin plats. Jag fick åka in till gymmet och köra en timme......och vad blev det?

Lite blandad styrka i 30 minuter samt 5 km löpning på bandet!!!!! Var liksom det som det fanns tid till. Vanligtvis avskyr jag att springa inne och framförallt på band, men vad gör man? Fick till ett riktigt bra löpsteg och det kändes grymt bra i gymmet så med andra ord var jag nöjd och glad efteråt! Hann även med ett besök på världens bästa bageri för att köpa surdegsbröd=lycka!

Tog mig en liten titt på dagsformen i morse så här två månader efter Olivers förlossning. Känns helt ok utseendemässigt, men det viktigaste är så klart hur pass mycket styrka och kondition jag har fått tillbaka! Styrkan släpar en hel del fortfarande, men konditionsmässigt är jag tillbaka(inte löpmässigt än då jag inte hunnit med tillräckligt många löppass utan barnvagn för att verkligen hitta rätt känsla i löpbenen igen)...men viktigt är att jag INTE stressar på och låter kroppen och knoppen ta sin tid att hitta tillbaka! Kul att se resultat och förbättringar! Jag skulle säkerligen kunna satsa lite mer för att få snabbare resultat, men bättre att hålla sig skadefri och låta det ta lite tid!

I kväll är det dags för att bjuda mina kunder på riktigt jobbigt spinningpass igen och senare(troligen och målsättningen är att hinna med åtminstone 15 minuter yoga innan läggdags.....:))

3 kommentarer:

 1. Löpning på bandet kan ibland vara riktigt roligt, när man har en sån där "snabb dag"! :)

  SvaraRadera
 2. Jag brukar passa på att köra 5 km löpning på bandet på ons när jag är inne och kör pump, gäller att passa på och det är helt ok :) Låter sunt att ta det försiktigt så att du håller dig skadefri. Saknade dagens spinning men hoppas som sagt på nästa vecka! I bland är det svårt att få ihop det med allt, men du vet hur det är :)

  SvaraRadera
 3. hahah Jag inspirera dig?? Tror knappast det behövs. Du om någon tränar ju på flitigt =) Jag har ju fått hjälp och då är det sååå mycket lättare. Min PT bestämmer allt och jag vill ju inte göra henne besviken.

  Vill du ha lite tips iaf så kan du kika in under kategorin 15 veckors challenge. Där har jag lagt upp alla träningspassen =)

  SvaraRadera