lördag 29 oktober 2011

Pigga snabba ben


Borde haft riktigt sega och trötta ben i dag efter gårdagens back-pass i spinningsalen igår. Bjöd mina kunder på bara backar i hela 55 minuter.

Dagens träning blev inne på gymmet med först styrka för rygg och axlar(super-setade mig igenom det så det tog bara 30 minuter)därefter intervaller på löpbandet. Jag startade upp med 5 riktigt snabba kilometrar i 4.15 minuters-tempo för att sedan gå på intervallerna som till en början var korta på 45 sekunder och sedan körde jag några långa intervaller på 2 minuter. Så djäkla skön känsla i kroppen och riktigt pigga ben! Grymt! Beror säkert på min underbara laddning igår kväll med tacos och äppelpaj!

Tänker ibland på hur fantastisk kroppen är som bjuder mig på tuff träning och samtidigt producerar så enormt mycket mjölk i brösten. Läste faktiskt någonstans att fysisk aktivitet faktiskt gör att bröstmjölken får bättre kvalité om mamman tränar! Min lille Oliver fullkomligt älskar att amma och det känns så fantastiskt bra att kunna ge honom den bästa starten med näringsrik bröstmjölk!

Nu är det fix med huset och annat nödvändigt som ska göras resten av denna lördag!

5 kommentarer:

 1. Låter som en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Kanske därför Sixten blev så tjock av min mjölk? :) Han åt inte särskilt många gånger per dygn (5-7) och bara från ett bröst i taget. Men en riktigt tjockis blev han ändå haha :)

  SvaraRadera
 3. Min mjölkproduktion kickade igång ordentligt då jag började träna igen :)

  SvaraRadera
 4. Har du testat att göra dessa?
  http://www.tasteline.com/Recept/snabblagade_frukostmuffins_med_apple

  Riktigt goda!

  SvaraRadera