måndag 17 oktober 2011

Gammal favorit.........


Innan jag blev gravid igen så åt jag en massa cashewnötter varje dag, det var helt klart en favorit som jag ville ha varje dag! När jag blev gravid med Oliver så försvann suget efter denna lilla nöt direkt! Jag kunde inte ens känna doften eller titta på en cashewnöt så mådde jag illa!

MEN, nu är suget efter denna lilla goding tillbaka. Har käkat andra nötter ett tag nu som valnötter och mandlar, men nu kan jag alltså hälsa cashewnöten tillbaka igen. Kanske kommer den inte vara den nöt jag främst föredrar då valnötter och mandlar har blivit mina nya favoriter.

Jag äter dagligen en massa nötter, solrosfrön och pumpafrön. Bara som de är eller i brödbaket!Skulle inte vilja vara utan det! Mumsigt och tillför en hel del nyttigheter och massa energi!

2 kommentarer:

  1. Gott men oj vad jag är dålig på att stoppa det i shoppingvagnen! Ska försöka komma ihåg nästa gång för det är verkligen en energibomb. Och du, morötter och äpple i brödet är verkligen höstigt och gott nu! MUMS!

    SvaraRadera
  2. Jag är precis likadan! Innan jag blev gravid älskade jag cashewnötter och åt det hela tiden. Men när jag blev gravid smakade det inte alls gott längre. Nu mot slutet av graviditeten har jag börjat gilla denna nöt igen. Konstigt det kan vara!

    SvaraRadera