söndag 23 oktober 2011

Grymt skönt pass...särskilt efteråt....Laddad till tänderna för kvällens spinningklass där jag tänkte bjuda mina kunder på enbart intervaller. Full klass, rätt stämning och riktigt träningssugna kunder gav mig all den energi som behövdes för att coacha, pressa mig själv och se till att alal andra också gjorde det. Härligt framförallt nu efteråt. Jag var ruggigt nära den berömda "väggen" ett par gånger.....vilket var målet i dag så jag är mer än nöjd med min prestation och såklart alla kunders!

Känslan i kroppen är skön och med underbart trötta och sega ben....som gör mig nöjd och tillfreds med att jag tagit i och utmanat mig själv...riktigt härligt! Tänk vad olika det kan vara från gång till gång. I dag trodde jag att jag skulle vara seg och trött då jag varit uppe och ammat min lille Oliver stora delar av natten(därav lite dåligt med sömn), men som jag sagt förut kroppen är rätt otrolig som kan prestera ändå!

3 kommentarer:

  1. Bra kämpat där! Vet inte om du redan fått bloggutmaningen som snurrar just nu men eftersom jag inte sett några svar så utmanar jag dig! Kolla mitt senaste inlägg!

    SvaraRadera
  2. Önskat att jag kunde varit med men är ensam med barnen till onsdag :( Ha en bra kväll och hoppas du får sova bättre inatt!

    SvaraRadera
  3. Sjukt bra pass igår Jenny!! Jag har en hat-kärlek till Tabata haha. Tror hatet är under tiden o kärleken kommer efteråt hehe. Men riktigt bra pass, som alltid ;) //Claudia

    SvaraRadera