tisdag 4 oktober 2011

Trött

I dag är en riktig trött-dag! Jag är lite lätt frusterad också då jag inte fått dagen att bli riktigt som jag velat-än så länge! En piggelin till bebis(vilket så klart är underbart)men innebär också att jag inte hunnit med något annat än just småprat och gos med en bebis, blöjbyten och amningar! Hoppas på att jag hinner klämma in ett snabbt träningspass på cykeln eller i löpspåret när mannen kommer hem för att natta vår prinsessa innan han sticker in till stan igen för att instruera yoga!

Jag behöver min träning för att var en toppen-mamma! Träningen ger mig en oslagbar energi och gör att allting går så otroligt mycket lättare. Tålamod som normalt sätt inte är min starka sida blir även det bättre när jag får träna! Ni småbarnsmammor som kanske läser min blogg känner nog igen er i det...eller?

3 kommentarer:

 1. A B S O L U T!!! Är inte i mitt esse nu när jag inte kan träna som jag víll/ lätt irriterad är bara förnamnet.

  SvaraRadera
 2. Ja, Jenny kan bara hålla med.. :)

  SvaraRadera
 3. Jag vet precis hur det är. Mitt humör blir verkligen lågt om ag inte får träna. Fast jag tränar på att inte få det. Med 2 små barn vet man aldrig hur dagen ska bli och träningen kan lätt bli inställd..

  Jepp, jag tränar på. 3 dagar efter förlossningen tog jag min första pw =)

  SvaraRadera