måndag 3 oktober 2011

Bra början


Gillar Everest mössor. Denna köpte jag till min 5-åring, men jag ska nog köpa en likadan till mig själv då jag älskar lila!

Gårdagens spinningpass var grymt jobbigt, svettigt och alldeles underbart om jag nu får säga det själv. Det anses vara lite fult att berömma sig själv, men jag tycker faktiskt att jag lyckades ta mina deltagare ett steg längre igår. Tack alla ni som var där! Kvällen blev sedan tidigt i säng- redan 22.00 var jag nedbäddad! Oliver åt "bara" en gång under natten så min vila blev rätt sammanhängande fram till klockan 05.00 då han så klart var sugen på mat igen! Allt är relativt, men för mig att bara behöva vakna kring 02.00 för att amma och sedan 05.00 känns helt ok! Slumrade om en timme till 06.00 innan Oliver gjorde det klart för oss att han minsann inte ville ligga kvar i sängen.

Frukost och sedan ut på en riktigt rask promenad på en timme vid 08.30-tiden för att därefter köra 35 minuter på spinningcykeln. Lite intervaller blev det i dag! Oliver sov så jag t om hann stretcha och duscha! Underbar start på veckan!

Egentligen är det en lång barnvagnslöpning som gäller enligt mitt träningsschema på måndagar, men idag valde jag detta upplägg i stället! Man måste vara öppen för att göra förändringar och detta kändes som ett perfekt upplägg just i dag!

2 kommentarer:

  1. Underbar blogg du har! Kan du inte visa lite mer bilder på din form nu efter graviditeten? Är nyfiken på dina resultat!

    SvaraRadera
  2. Fin blogg du har! Kan du inte visa lite mer bilder på din form nu efter graviditeten? Fin mössa förresten!

    SvaraRadera