onsdag 26 oktober 2011

I kväll ska jag.....

Försöka ta mig in i mitt lilla hemmagym och försöka känna lite på hantlarna som väntar på mig där. Att det ska var så svårt att motivera mig till att styrka hemma?! Tror att jag behöver komma till ett gym för att verkligen känna mig taggad, men å andra sidan när jag var på gymmet senast och skulle köra styrka så fanns ändå inte den rätta känslan där.....vilket jag då skyllde på bl a stirrande killar(fortfarande konstigt att tjejer tar i när man styrketränar eller?).

Jag tar då alltid i och kör hårt på mina styrkepass och tydligen så är det väldigt kul att titta och kommentera detta. Det störde mig enormt mycket den gången så jag har egentligen alla förutsättningar att träna hemma och slippa allt tittande! Därför tänker jag "tänka" om nu och fokusera på det jag kan göra här hemma styrkemässigt och göra det bra.

Kvällens upplägg blir följande:

Armhävningar max antal i 4 set
Benböj i 4 set (antal reps 10-12)
Biceps curl 4 set (reps 10-12)
Axelpress 4 set
Plankan 2 minuter 3 gånger
Hantellyft åt sidan 4 set (reps 10-12)
Ländrygg 4 set max antal med lätt vikt


Just det, jag har så klart bakat lite också. Dagens bröd blev dessa goda frallor med pumpafrön och surdeg!

6 kommentarer:

 1. Vet inte heller varför det ska vara så svårt att motivera sig att köra lite styrka hemma. Här blir det då aldrig av. Iofs inte på gymmet heller, bara pump. Egentligen vet jag varför, då jag tyvärr tycker att det är trist, skulle behöva köra styrka mycket mer! Brödet så väldigt smarrigt ut! Är så imponerad att du tar dig tid för brödbak!

  SvaraRadera
 2. Så gott brödet ser ut.
  Har också jätte svårt att motivera mig hemma, just nu funderar jag på var tiden tar vägen, även fast jag inte gör något!!!

  SvaraRadera
 3. Brödet ser väldigt gott ut..
  Nehepp, dax för mig och baka scones, och köra en marmelad till!

  Ha en gottans bra kväll

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar surdegsbullar! Ser ritkigt smaskigt ut :P

  SvaraRadera
 5. Men vad konstigt om folk tittar! Man är ju där för att träna och ta i - du får ignorera det och köra på. jag känner igen känslan för övrigt - att man blir mer taggad när man är på gymet och svårt att få till trycket hemma, såg ut som ett bra pass du knåpat ihop!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du gillade min blogg! Själv hittar jag massa inspiration här inne, upptäckte jag idag! =)
  Jag har starka funderingar på att skaffa mig ett "hemmagym". Jag har med väldigt svårt för att motivera mig att träna styrka hemma. Fast med två barn under 2 år (snart , eftersom jag är gravid nu) så tänker jag mig att det kan bli ännu svårare att hitta tid att sticka iväg till gymmet. (typ dubbelt så svårt...) Ett hemmagym skulle hjälpa mih ett par gånger i veckan!

  SvaraRadera