måndag 31 oktober 2011

Bra rutin

Måndagar har blivit den dag då jag lägger min lite längre löprunda med barnvagnen. Börjar som vanligt med att promenera för att få oliver att somna ordentligt, i dag tog det ca 30 minuter innan jag kunde påbörja löpningen. Totalt blev det 60 minuter och åtskilliga varv på gångvägar och vägar runt det lilla samhället där vi bor. Folk som ser mig måste tro jag är knäpp som springer fram och tillbaka, åt olika håll och samma runda gång på gång, MEN vad gör man när det inte finns några andra vägar att ta?:) Det bjuder jag på!
Skrapade i vilket fall ihop ca 60 minuter löpning vilket jag känner mig nöjd med i dag då benen var lite sega efter gårdagkvällens tuffa spinningklass. Springer växelvis med en arm i taget på handtaget och fick nästan mjölksyra i axlarna....måste bero på att jag spände mig då det blåste en hel del i dag eller kanske styrkepasset i lördags som gav sig till känna?!

I kväll ska jag försöka övertala min yoga-guru här hemma att köra några övningar med mig-kroppen är allt för stel nu för att det ska vara ok! Skärpning är det som gäller nu!

Ett mumsigt mellis jag testar just nu är kesella blandat med äpple och cashewnötter....riktigt gott och ger bra med energi! Prova!

4 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt aldrig testat att springa med barnvagn. Vad har du för vagn? Någon "särskild" jogging-vagn?
  Springer du på asfalt eller grus? Plant/lite upp och ner? *nyfiken*

  SvaraRadera
 2. Har du testat kesella med lite malen kardemumma, honung och pistagenötter?? MUMS!!!

  Hoppas du blir nöjd med dregglisarna =)

  SvaraRadera
 3. Jag har sprungit med barnvagn några ggr (syrrans 3-åring i vagnen) det är tungt! Men går lättare om man håller sig till bara asfalt, men det är ju inte så kul :)

  SvaraRadera
 4. Sprang också igår med vagnen och jag börjar fundera mer och mer ifall det har negativ inverkan på löptekniken? Jag märker att jag spänner kroppen och att jag är "stelare" i kroppen efter löpningen. Samtidigt tror jag att själva effektiviteten i löpningen ökar... Eller? Vad tror du?

  SvaraRadera