måndag 6 december 2010

Annorlunda start på måndagen

I dag blev det en lite annorlunda start. Vanligtvis brukar veckan inledas med styrkepass tidigt på morgonen, men inte i dag.

Tur att jag är flexibel.....min kära man var tvungen att åka tidigare till jobbet i dag så min träning fick stå tillbaka för en pulkafärd med dottern till dagis! Nu har vi inte speciellt långt till dagis så det blev väl en liten kort promenad på 20 minuter fram och tillbaka, men jag tänkte faktiskt under tiden att vad skönt det är att promenera. Oftast när jag ska ta mig någonstans så är det cykel som gäller, eftersom det går snabbast! Efter all spinning som jag kör så kan man bli lite orörlig kring bäckenet så den här lilla korta pulkapromenaden gjorde att jag helt plötsligt kände mig mycket rörligare och smidigare!

I kväll står det spinning på schemat samt styrka. Inte helt optimalt att lägga styrkan efter spinningen(brukar alltid lägga styrkan innan konditionspass), MEN, jag fyller på med lite extra energi och sedan satsar jag på att köra tre övningar för ryggen med riktigt bra utförande så blir det kanon! Kommer inte ta mer än max 25 minuter

3 kommentarer:

  1. Du är så peppande och inspirerande! Tack för allt bra du skriver!

    SvaraRadera
  2. Försök kombinera pulkaåkningen med backintervaller! Borde ju vara kanon att att pulsa i snön upp och ner för pulkabacken. :)

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig träning med pulkaåkning och vinterpromenad! Ej att underskatta!

    SvaraRadera