onsdag 8 december 2010

Fortfarande taggig hals


Inget blir bättre av att jag surar så därför ler jag i stället och genast blev jag på bättre humör.

Jag avskyr verkligen att inte känna mig helt 100% frisk.

Halsen är fortfarande "taggig" och lite trött känsla i kroppen. Tråkigt nog blev jag tvungen att även i morse ställa in mitt instruerande, men som tur var så ställde en av mina underbara kollegor upp och hjälpte mig med passet!

Det är alltid svårt att som instruktör inse att man inte ska köra ett pass, MEN jag försöker alltid tänka att vi som instruktörer måste förgå med gott exempel och då anser jag att jag gör helt rätt hur gärna jag än vill vara där och ge kunderna ett super-pass! Jag har själv sagt till kunder, som sagt till mig att dom varit lite krassliga(framförallt med halsont) att dom inte bör köra. Bättre att vila och bli helt frisk istället för att chansa och bli mer sjuk och sedan inte kunna träna på lång tid!

Så, jag väljer att tänka positivt och ger mig själv order om att ta det lugnt i dag med så får vi se hur det känns i morgon. Vila, mycket mat och näringsriktig samt mycket vätska brukar vara tre bra saker när man vill bli frisk snabbt!

Har ni fler tips?

7 kommentarer:

 1. Helt rätt, Jenny! Du är en förebild och du gör helt rätt som förgår med gott exempel!

  SvaraRadera
 2. Köp Colizin. Jag köpte det för första gången i höstas när jag hade haft halsont i hela fem veckor. Jag gick desperat in på Life för att se om de hade något bra och blev direkt rekomenderad av säljaren att testa Colizin. Det är sugtabletter som ska fungera som ett kosttillskott för halsen. Efter bara 4-5 tabletter så var mitt halsont borta. Magiskt!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kryar på dig. Har en liten förhoppning att spinna med dig på fredag morgon, om jag nu inte sliter hårt på förlossningen.......krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Du gör helt rätt i att vila när du känner av halsen.

  SvaraRadera
 5. Malin: Tack!
  Marieh: Tack för tipset!
  Marta:Tack snälla! Hoppas vi syns på fredag då! Dvs om inte du kör ett hårt träningspass på förlossningen:)
  Lisa: Tack!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker d-vitamin hjälper mot förkylning! Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Helt klart rätt tänk! Det kan vara riktigt farligt att träna när man har ett virus i kroppen. Själv brukar jag alltid ha koll på vilopulsen och låta den avgöra hur pass allvarligt det hela är. I annat fall finns det bara en kur som fungerar riktigt bra för min del, Arton lager kläder för att få igång svettningarna och en halv lite vatten i timmen. Brukar ta ungerfär 12 timmar sen har viruset lämnat min kropp :)

  SvaraRadera