torsdag 16 december 2010

Snölufsning i motvind


Dagens planerade löpning eller snarare lufsning utfördes under lunchtimmen i dag. Visserligen ska jag vara tacksam över att jag hade möjligheten att springa i dagsljus, MEN snöoväder och kraftig motvind gjorde att motivationen blev lika hög som mina fotknölar. Antar att all inomhusträning har satt sina spår så löp-suget är inte riktigt lika stort just nu(underlaget som snömodd störde mig också....) Bara gnäll här.....sorry!

Fort gick det inte och motvinden saktade ner mig betydligt, men envis som jag är så fortsatte jag naturligtvis den runda jag hade bestämt mig för(jag ger mig aldrig)och efter ca 55 minuter var jag tillbaka. Lättad över att löpningen var över för denna gången och lite lagom trött i benen kändes det underbart att ta en varm och lång dusch. Att springa i snömodd sliter mer på benen och fötterna än vad man kan tro. Koncentration hela tiden och de små musklerna i fötterna får jobba hela tiden för att parera ojämnheter och annat.

Något helt annat:

OLIVER har blivit mitt stora måste just nu. Allra helst stora grekiska med kärnor eller de där små goda oliverna med chili. Så gott!

3 kommentarer:

 1. Jag beundrar dig ändå trots att din löpning känns som den gör just nu. Du är en stor förbild för mig! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag kunde lära mig att äta oliver. Jag har verkligen försökt men dem går helt enkelt inte ner :(

  SvaraRadera
 3. Snömodden förra vintern gjorde att jag åkte på benhinneinflammation.

  Har till slut lyckats bli kvitt det *peppar, peppar* med massor av stretching.

  Så nu tar jag det försiktigt med att springa i snömodd och djup snö. Det får endast bli på hårt packad snö och plogade cykelbanor.

  SvaraRadera