söndag 5 december 2010

Oj oj oj


Helgen har passerat väldigt snabbt som vanligt....

Kvällens spinning var en tuff match....ventilationen hade lagt av så spegeln i salen immade igen och syret tog snabbt slut. Värst var det nog för mig och vi andra som befann oss långt ifrån dörren(som vi hade öppnat för att få in åtminstone lite luft).

Trots detta kändes som att det var ett riktigt bra pass så med andra ord svettigt, utmanande och underbart att ta sig i mål och känna att vi ännu en gång fixat alla backar och intervaller! Jag kan lätt erkänna att mina ben var riktigt sega när jag cyklade hemåt......ni vet sådär skönt sega som benen bara kan bli när man jobbat riktigt, riktigt hårt! Underbar känsla!

Direkt när jag kom hem så blev dusch och påfyllning av mat och nu en stund senare, som vanligt på söndagkvällarna.....kvalitéts tid tillsammans med mannen i soffan vilket även brukar innebära(om jag är snäll) massage på mina trötta ben!

Tyvärr hann jag inte med någon löpning denna vecka......MEN imorgon är en ny vecka och jag ska försöka planera åtminstone ett litet löppass så jag håller igång löparmusklerna!

3 kommentarer:

 1. Pajjad fläkt hade ju jag med förra veckan på spinningen men jag förstår inte riktigt "problemet". Förutom att man inte ser sig själv i spegeln. ;-) Visst blir det varmt men vad gör väl det? Om man tänker på det och "stressar upp sig" då blir det tufft. jag konstaterar bara och kör vidare. :-) Hoppas du fick massage!

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för hjälpen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ingmarie: Jag som instruktör ser mig själv inte i spegeln så det var inget problem för mig, MEN att cykla på en riktigt intensiv nivå i en sal där syret är lika med noll försämras prestationen rejält och de som inte är så vana kan helt enkelt börja må dåligt. För mig var det inga problem egentligen, men som instruktör sätter jag kunden främst därav min irritation på ett ej fungerande ventilationssystem! Jag fick lite massage på benen :)!
  Karro: Det var så lite, bara skoj!

  SvaraRadera