fredag 17 december 2010

Rivstart!


Fort upp ur den sköna varma sängen så jag inte ens hann tänka tanken att snooza och ligga kvar en minut. På med kläderna, in med en stående mini-frukost i magen och så ut genom dörren upp på cykeln och ner till gymmet.

Startade upp i ett tomt gym med bröst och axlar. Kändes kanon! Så till den korta, men intensiva spinningen......Bara ett ord kan beskriva klassen i dag enligt mig: GRYM. Jag menar inte att berömma mig själv, men det var bra tryck i klassen i dag, pigga ansikten och taggade till tusen. Jag själv var lite seg första minuterna, sedan släppte det och jag kunde ösa på. Härligt!

Resten av dagen kommer gå på i ett högt tempo med jobb, plugg, "ett hemligt" besök, försöka om det går hinna köpa de första julklapparna(jag är som vanligt alldeles för sent ute och får alltid stressa in i sista sekunden.....jag lär mig aldrig)!

Just det.....tvätten var det också......allt på en gång som vanligt! Däremellan ska jag även försöka vara en mysig fru och en toppen-mamma! :)

3 kommentarer:

  1. Ett hemligt besök minsann... Skall inte han komma först nästa fredag ;). Bra jobbat efter en kanonvecka! Hoppas du får en riktigt trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Det där sista är busenkelt, bjud mannen och barnen på de där bullarna från förra inlägget så kommer de att vara glada och nöjda med dig så det räcker och blir över :)

    SvaraRadera
  3. OH! Skall du hälsa på tomten en vecka för tidigt? ;)

    SvaraRadera