söndag 12 december 2010

Isig söndagslufs


Dagens löpning eller rättare sagt lufsning var riktigt isig och kall. Tror termometern visade på ca 13 minus när jag stack i väg, men det blåste dessutom så det kändes bra mycket kallare än så. Löpningen är just nu på en nivå som är mycket låg, eftersom jag just nu lägger all energi och kraft på spinningen och styrketräningen. Men för att underhålla löpmusklerna så försöker jag få till ett, kanske två lite lugnare pass i veckan.

Dagens runda hamnade på ca 60 minuter och jag gissar på att det blev ca 12 km. Dvs ett för mig rätt lufsigt tempo. Just så kändes det faktiskt, lufsade fram var precis det jag gjorde. Men det underbara är att det gjorde mig ingenting alls eftersom min inställning är klar med hur dessa löppass kommer att vara så jag känner mig väldigt nöjd och tillfreds ändå. Till en början var det rätt skönt med den kalla luften mot ansiktet, men mot slutet var hela ansiktet stelt och värst var det för händerna då jag hade ett par alldeles för tunna löparvantar i dag. Ett komiskt inslag var väl även det att jag var tvungen att dra ner byxorna i en snödriva för att kissa.....:)Rätt kallt om rumpan kan jag lova......

3 kommentarer:

 1. Måsta ta tag i min löping, men en dag som denna ska det bli skönt att komma in och köra spinning.
  Hoppas bara luftkonditioneringen funkar!!!
  Imponerad av dig att du gav dig ut.

  SvaraRadera
 2. Oj, då var det nog snäppet kallare hos dig. Fast eftersom jag springer (och går) väldigt mycket långsammare kanske det jämnar ut sig :) Men fint är det iallafall med snö och kyla!

  SvaraRadera
 3. Haha! Det kan inte varit något vidare att sitta i snödrivan kan jag tro :). Riktigt bra gjort att sticka ut i minus 13. Snacka om att bygga pannben!

  SvaraRadera