torsdag 9 december 2010

Med i matchen igen


Efter några sega dagar med halsont och total avhållsamhet från allt vad fysisk aktivitet heter så kände jag mig riktigt bra när jag vaknade i morse, skönt!

Hela min kropp längtade efter att få ta i med vikterna och jobba med flåset på spinningcykeln. MEN jag vet också att första dagarna efter en sjuka måste man ta det lite lugnt och verkligen lyssna på kroppen för att inte trilla dit igen då även i princip alla i omgivningen går omkring och hostar och snorar.

Vad jag inte förstår är att det kan vara så förbaskat svårt för folk att hålla för när dom hostar eller nyser(borde verkligen var något alla lärt sig sedan barnsben, eller?) Vår dotter som är 4 år är hur duktig som helst på att hosta i armväcket så även vuxna borde fixa det tycker jag.

Nu svävade jag ut lite så åter till dagens pass:

Innan spinningen hann jag med att super-seta axlar och biceps dvs två lite mindre muskelgrupper för att inte fresta på kroppen allt för mycket. Känslan var mycket bra och jag kände mig stark. Spinningen var lite tuffare, men det värmde i hjärtat när jag fick höra att de saknat mig! Passet var backigt, men jag körde även en sträcka med ca 10 korta intervaller.....så gott att känna hjärtat pumpa på och benen ville bara ha mer och mer.....åh vad jag älskar att instruera!

Helt full av endorfiner och glädjerus efter passet log jag för mig själv när jag cyklade vidare till nästa uppdrag.

4 kommentarer:

  1. Härligt att du är tillbaka på sadeln igen! Men som du säger, ta det lugnt första dagarna.

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är tillbaka på banan igen!

    SvaraRadera
  3. Att vara sjuk är bland det tråkigaste som finns. Skönt att du mår bättre och kan träna igen.

    SvaraRadera