tisdag 14 december 2010

Världens godaste.....

Så klart jag menar Leilas Rocky Road. Helt oslagbart gott nu till jul! Kvällsaktiviteten bestod i dag av att göra dessa godingar tillsammans med dottern och dessutom passade vi på att baka ett gäng pepparkakor också!

Så till lite mer träningsrelaterat......

Dagen dos träning bestod i dag av enbart styka för axlarna. Kändes bra och jag körde koncentrerat och fick bra kontakt med musklerna. I morgon bitti ska jag hoppa upp på instruktörscykeln och köra en 45 minuter lång morgonspinning....jag längtar. MEN, jag längtar kanske lite ännu mer till torsdag då jag har ett löppass inplanerat(måste verkligen planera nu för att få logistiken här hemma att fungera, inte bara jag som vill komma iväg och träna :))

Behöver sova lite mer än vanligt just nu....så en tidig kväll kanske skulle vara på sin plats. Problemet är ju bara(när man har barn som lägger sig vid 20-tiden) så vill jag verkligen ta vara på några timmar innan sängen att fixa saker, umgås med mannen, ringa lite samtal mm. Känns det igen?

4 kommentarer:

 1. Jo, det där "ska bara"-tänket á la Alfons Åberg känner jag igen.. ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny! Läser din blogg emellanåt, fantastisk drivkraft du har! Jag kallar det du beskriver för livspusslet, olika prioriteringar ska vägas mot varann och ofta får det praktiska gå före det man helst vill göra.. Och gällande sömn håller jag med dig, man vill mer men får mindre. Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 3. Lisa Svensson15 december, 2010

  Rocky roaden är livsfarliga. Första omgången är redan slut så det får bli en ny i helgen.

  SvaraRadera
 4. Jotack. Och ju större barnen blir, ju senare kommer dom i säng. Min elva-åring är kvällsmänniska av rang så nu kan man glömma det där med egentid på kvällen, snart är det är hon som nattar mig :)

  SvaraRadera