lördag 28 januari 2012

Älskar känslan av helt totalt urpumpad kropp....


Hur skönt är det inte? Att känna att man gett precis allt och presterat under varje sekund och utnyttjat tiden maximalt. Gårdagens spinningpass var precis så. Full klass, taggade kunder och dessutom kände jag mig så grymt energisk. Har lite svårt att fatta var jag fick all energi ifrån??? Dålig sömn många nätter i rad borde resultera i en mer seg kropp.....(kommer väl kanske i dag...:)) Kan säkert vara så att jag älskar att köra hårt och trivs så otroligt bra i instruktörssrollen så jag glömmer allt annat! Jag tackar bästa kroppen för att den samarbetar så bra!

Firade fredagen med kycklinggryta, mozzarella och tomatsallad, bröd och ris och så klart bästa äppelpajen med flingsalt(Ica Buffé)samt vaniljkesella! Somnade dock efter halva filmen vi hyrt...trevligt sällskap jag är-njaaaaaaa!

7 kommentarer:

 1. Underbart!! Men jo, det resulterar oftast i att man somnar i soffan. Välförjtänt! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är otroligt skönt! Min vän var i går och kan intyga att det som vanligt var ett superpass. Hoppas du har samma energi i morgon ( vilket jag tror! ) för då ses vi! Kännef igen det där med att somna efter halva filmen... ;)

  SvaraRadera
 3. Lovely. Och att somna mitt i filmen är ju bara tecken på trygghet :)

  SvaraRadera
 4. Åh, bästa känslan!! Jisses så jag längtar efter den... Och visst är det underligt med kroppen, att den kan vara så vass trots "dålig" uppladdning?! Trevlig helg till dig!!

  SvaraRadera
 5. Ibland är kroppen pigg när den INTE borde vara det och tvärtom. Det där går ofta över mitt förstånd. Skönt att man inte är ensam om fenomenet. ;-)

  Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
 6. Underbar, bästa känslan, Älskar't!

  SvaraRadera
 7. Vi såg Tree of Life, med Brad Pitt. Förstod bara en tredjedel av filmen, då inser man att man tappat all kontakt med det kulturella ... sen somnade jag nog lite där i mitten också :)

  SvaraRadera