fredag 21 januari 2011

Härliga spinning

Kvällens spinning var något extra....igen! Känns som ett härligt "spinning-flow" just nu! Bara att njuta och vara glad så länge som det varar! Full klass, mycket energi och grymma kunder! Underbar start på helgen! Fredagar brukar betyda lite extra mys här hemma med något lite extra gott såklart! Funderar på att svänga ihop en paj......med mycket bär eller äpplen...och så en massa vaniljglass till det eller så det andra alternativet är att skicka iväg mannen för att köpa glass....Ben&Jerry så klart....känns igen från förra fredagen då jag även då stod i valet mellan glass och paj....hm....i-lands problem av högsta graden! Först måste naturligtvis middagen i magen så får vi se sen vad det blir!

Lördagar är lika med vilodag så även i morgon. Ska bli riktigt välbehövligt med tanke på att jag instruerat en tidigt morgonklass i dag samt denna tuffa kvällsspinning! Benen får ledigt!

Nu ska jag njuta av fredagkvällen!

1 kommentar:

  1. Tyvärr bor jag alldeles för långt ifrån dig för att kunna testa på ett av dina spinningpass, men det låter otroligt lockande när du beskriver dem!
    Längtar dock tills du sätter igång med löpträningen igen, du är väldigt bra på att peppa och ge inspiration via din blogg! Keep up the good work!

    SvaraRadera