måndag 28 mars 2011

Börjar växa ur kläderna...

Just nu mitt uppe i lite trubbel över kvällens outfit på spinningen. Alla favoritkläderna är i tvätten och upptäckte dessutom att en hel del av mina linnen och tights börjar sitta lite väl hårt, visar halva magen och känns en aningens för små....hm....:)


Så här blev det tillslut i varje fall efter en hel del provande....svettig blev jag också!

5 kommentarer:

 1. Men du är alltid lika snygg , Jenny!

  SvaraRadera
 2. Känner igen detta bekymmer. Träningsgarderoben krymper och krymer. Till slut skaffade jag vanliga linnen från JC i lite olika färger, för det kändes inte kul att lägga ut en massa pengar på riktiga träningstoppar i strl jag vanligtvis inte har användning för. Hur många veckor till planerar du att spinna??

  SvaraRadera
 3. Jag hade tänkt nämna att du växt en del de senaste veckorna! Men du fick ihop utstyrseln iallafall :)

  Jag vet inte om det syntes, men jag hade så dålig energi att jag hade svårt att hålla ögonlocken öppna igår! Jag lovar att den energin som fanns gick åt.

  SvaraRadera
 4. Marta: Tack för tipset! Ingen aning hur länge till jag ska instruera....kör så länge det känns ok, men sen blir det ju skönt att träna på ett lite annat sätt bara för min egen skull när magen blivit ännu större....:)

  Johan: Tycker du körde bra, avsaknad av energi syntes inte!

  SvaraRadera
 5. Värsta fina magen ju! Men jag kan förstå att linnena börjar bli lite tighta :) Skönt att det går bra att cykla fortfarande, även om styret fått höjas lite!

  SvaraRadera