tisdag 29 mars 2011

Lite tisdagströtthet....


Lite svårt att se mina egna tår numera......

Dagen bjöd på en rätt härlig start i spinningsalen med 45 minuter spinning. Nu har jag börjat höja styret rejält(än bit kvar till "kärringstyre")men ändå så pass höjt att jag känner mig lite skojig där på cykeln. Faktum är att magen slår i låren om jag inte höjer styret:)!

Passet som sådant gick helt ok, men inte mer än så! Som jag skrivit om förut så behöver jag lite längre återhämtning mellan passen nu när jag är gravid. Därför kändes benen lite extra tunga i dag då jag bara fått 12 timmars återhämtning. Testade dessutom att köra med uppförsbacke redan från start....det gjorde väl också en del antar jag.

Försökte mig på att köra lite styrka efter passet, men det var ingen idé då kroppen var tömd på energi och hungern rätt påtaglig. Får istället lägga fokus på ett riktigt bra styrkepass imorgon då det dessutom är total vila från all kondition.

Något helt annat, Ni som har barn i dagisålder vet precis vad jag pratar om när jag säger förkylningar, magsjukor, virus......baciller...i en ständigt återkommande ström. När min kära man och vår prinsessa kom till dagis i dag så möttes dom av ett barn som kräktes över golv, väggar och fröknar....
När jag sedan var och hämtade min lilla älskling för ett tag sedan så stod det på en stor lapp: MAGSJUKA!

Jag håller alla tummar jag har för att vi slipper magsjukan denna gången, känns som vi haft vår ranson av förkylningar och annat nu på ett långt tag framöver!

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att ni klarar er utan magsjukan . Och tårna - löpartår är väl ändå inget att se :)

  SvaraRadera
 2. Jag håller verkligen tummarna för att ni slipper, ni har haft på tok för mycket bakterier och virus redan!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna att ni klarar er. Här har barn nummer 2 fått vattkoppor. Nu är min man F-ledig så det är inte hela världen men ändå krävs lite speciellt typ av leverne för att rida ut det hela. Typ karantän!

  SvaraRadera
 4. Dagens tips:
  AIDS-Loppet som är den 22 maj på Gärdet, Stockholm. Det kostar 150kr att delta och avgiften går oavkortat till UNICEF.

  Det är läkarstudenter från Karolinska Institutet som anordnar loppet helt ideelt. Förutom loppen i sig är det lite folkfestkänsla med uppträdanden och mingel. Man kan springa 5 km eller 10 km och tidtagning finns via Racetimer. Det är sanktionerat av idrottsförbundet via IFLinnéa.

  Spana in mer på http://www.aidsloppet.se

  mvh
  Susanna

  SvaraRadera
 5. Jag tycker mig kunna skymta ett par nagellacksprydda små tår långt där nere ;)

  Jag håller givetvis tummarna för att viruset passerar förbi denna gång. Jag ser annars ingen annan lösning än att köra med ransonering av kokosolja :)

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna :-)

  SvaraRadera